• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma Sayfasına Hareketli GIF Eklemek

Ben istiyorum ki. Çalışma sayfamın bir kenarına gif 'i yapıştırayım nasıl ki bir resmi nasıl yapıştırıyorsam Yani bir web sayfasındaki gibi. O Orada duruken ben sayfada çalışayım.

dostum gif resmi jpeg resmi farketmez yapıştırırsın öylece durması için, ama gif hareketli olduğu için excelde öylece durur hareket etmez.

Sadece resim dosyada olsun diyorsan, yapıştırmak istediğin resmi aç kopyala excele yapıştır dedinmi olur.

kolay gelsin

PrintScreen' Alıntı:
Ben istiyorum ki. Çalışma sayfamın bir kenarına gif 'i yapıştırayım nasıl ki bir resmi nasıl yapıştırıyorsam Yani bir web sayfasındaki gibi. O Orada duruken ben sayfada çalışayım.

WebBrowser kontrolunu kullansanız bile, ilgili gif dosyasını aynı dosya yolunda olmak üzere diğer başka bir bilgisayara aktarmanız gerekir. Yoksa, gif dosyası bulunamadığı için WebBrowser nesnesinde görüntüleyemezsiniz.

Benim bildiğim bir tek yolu var o da; sözkonusu gif dosyasının Hex kodlarını herhangibir sayfa üzerine aktaracaksınız ve ondan sonra bu hex kodlarından yararlanarak lokal PC'de bir gif dosyası oluşturup, onu aktarmak olabilir.

Aşağıdaki linkte bu tür bir çalışma var.

http://www.xcelfiles.com/AnimatedGif.html

Geri