• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma Kitabı açılırken gizli sayfaları saklamıyor ve süzmüyor. :(

Excel Vers. ve Dili
Office2003
Arkadaşlar ek'teki çalışma kitabında amacım çalışma kitabı açıldığı anda "Çalışmalar" sayfası hariç kalan tüm sayfaların gizli olması ve kullanıcıların şifrelerini girince sadece kendi sayfalarının görüntülenmesi ancak kendi sayfalarını göstermeyi yapabiliyorum fakat sayfaları görünürken kitabı kaydetip tekrar açtığımda yine görünür oluyorlar. Kimse çalışma kitabında kendisi dışındaki sayfaları görememeli... Yardımcı olabilecek bir değerli arkadaşa çok ihtiyacım var... Son ricam da kitaptaki "Çalışmalar" sayfasında bir süzme yapmak istiyorum ve isteğim bu süzmenin her kitap açılışında otomatik çalışması. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba,

ThisWorkbook da bulunan Workbook_BeforeClose kodunu aşağıdakiyle değiştiriniz..

Kod:
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)

For Each sayfa In ActiveWorkbook.Worksheets
        If sayfa.Name <> "Çalışmalar" Then
            sayfa.Visible = False
        End If
    Next sayfa

End Sub
.

Arkadaşlar ek'teki çalışma kitabında amacım çalışma kitabı açıldığı anda "Çalışmalar" sayfası hariç kalan tüm sayfaların gizli olması ve kullanıcıların şifrelerini girince sadece kendi sayfalarının görüntülenmesi ancak kendi sayfalarını göstermeyi yapabiliyorum fakat sayfaları görünürken kitabı kaydetip tekrar açtığımda yine görünür oluyorlar. Kimse çalışma kitabında kendisi dışındaki sayfaları görememeli... Yardımcı olabilecek bir değerli arkadaşa çok ihtiyacım var... Son ricam da kitaptaki "Çalışmalar" sayfasında bir süzme yapmak istiyorum ve isteğim bu süzmenin her kitap açılışında otomatik çalışması. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Merhaba;
Kod:
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
Dim sayfalar As Worksheet
    For Each sayfalar In ThisWorkbook.Worksheets
        If sayfalar.Name <> "Çalışmalar" Then
        sayfalar.Visible = xlSheetVeryHidden
        End If
    Next
End Sub

Kod:
Sub Workbook_Open()
Dim sayfalar As Worksheet
    For Each sayfalar In ThisWorkbook.Worksheets
        If sayfalar.Name <> "Çalışmalar" Then