• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

C sütünü içersinde yazılan firmların sıralanması

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2013 / Türkçe
üsdatlar s.a

c sütünü içersinde ( birden fazla aynı isim olabilir olabilir ) firmaların c1:t1 sıralanması makro veya formulu varmıdır.

Ekli dosyalar

Sıralamak istediğinizi aralığı seçin. Veri menüsünden Sıralayı seçin, sonrada sıralama ölçütünü ve düzenini belirleyerek tamama basın...

Mesajımdaki olayları makro kaydet yöntemi ile yaparsanız: oluşacak olan makroyu bir butona atayıp istediğiniz zaman çalıştırabilirsiniz...

Anlayamadım... örnek ile gösterebilirmisiniz.

Soru : ekteki dosyada müşteri ismi yazılan başlık altın yazılan firmların C1:P1 ( değişken ) sıralanması ( birden fazla aynı şirketi 1 keren yazılması lazım ) gerekmektedir.

Mesajımdaki olayları makro kaydet yöntemi ile yaparsanız: oluşacak olan makroyu bir butona atayıp istediğiniz zaman çalıştırabilirsiniz...

Sayfada veriler olan dosyanızı ekleyin lütfen...
Ayrıca sitede "sıralama" ve "mükerrer" gibi kelimeleri aratırsanız: bu konuda bir çok örnek bulabilirsiniz.........

Dosyayı ekledim... bahsetmiş olduğunuz konu başlıkları kontrol ediyorum.

Sayfada veriler olan dosyanızı ekleyin lütfen...
Ayrıca sitede "sıralama" ve "mükerrer" gibi kelimeleri aratırsanız: bu konuda bir çok örnek bulabilirsiniz.........

Ekli dosyalar

Kusura bakmayın, söylediklerinizle yolladığınız dosyaları bir türlü kafamda örtüştüremedim.
Size yardımcı olamayacağım.

Diğer arkadaşlar ilgileneceklerdir...

İyi günler..

Geri