• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

butona sayfayı hesapla komutu ekleme

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
Sayfaya bir buton ekliyeceğim ve bu butona sayfayı hesapla (kısayolu F9) komutunu yazmak istiyorum. Nasıl olacak?

Ve bu butonlara komut yazma olayını nasıl öğrenecez? Sanırım kullanılan komutların bir listesi ve nasıl komut yazıldığına dair kitaplar vardır... Eğitim videoları var mı mesela?

Sayfaya bir buton ekliyeceğim ve bu butona sayfayı hesapla (kısayolu F9) komutunu yazmak istiyorum. Nasıl olacak?

Ve bu butonlara komut yazma olayını nasıl öğrenecez? Sanırım kullanılan komutların bir listesi ve nasıl komut yazıldığına dair kitaplar vardır... Eğitim videoları var mı mesela?

Forumu hiç mi incelemediniz? "Eğitim videoları var mı" derken incelemediğiniz anlaşılıyor.

eğitim var ama sıfırdan fonksiyonları anlatan, komutlar nedir nasıl yapılır, mantığı nedir örnek fonksiyonlar vs. şeklinde tam olarak aradığım şeyi bulamadığımdan söyledim. Hemen kızmanıza gerek yok.

ı-ıh kolay kolay kızmam :)

eyvallah... hayır yani bizi bu fonksiyonlara meraklandırdınız biz de acaba öğrenebilir miyiz diyoruz ondan dün baya bi karıştırdım forumu ama istediğim gibi bi eğitim videosu bulamadım sanırım gold üye olup para ile almamız gerekiyor.. :(

evet sorumuza gelecek olursak... Eklediğim bir butona F9'a bas özelliğini nasıl vericez? Butonun üzerine de HESAPLA yazıcam mesela.

Geri