• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Buton üzerine mause geldiğinde buton rengi değişmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ulucd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar.Mause u buton üzerine getirdiğimde buton forecolor ı reng değiştirsin. Mesela koyu gri yazı kırmızıya dönsün. Bunu nasıl sağlarım. halen otomatik sipariş numarası dönmesi konusunda kimse yardımcı olamadı. Kimse yok mu yardım etçek yaaa

Sn.ulucd,

Private Sub CommandButton1_MouseMove(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal X As Single, ByVal Y As Single)
CommandButton1.BackColor = RGB(240, 50, 90)
End Sub

Private Sub UserForm_MouseMove(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal X As Single, ByVal Y As Single)
CommandButton1.BackColor = RGB(45, 100, 180)
End Sub

Bu kod Zannedersem İşinizi görür.Formu Üzerine Gelince başka renk alır.
Buton uzerınde ise kırmızı renk alır.

Sn.Mithat Cemal,
siz olmasanız ben ne yaparım bilmem. Teşekkür ediyorum zahmetleriniz için. İşimi gördü. Saolun

ulucd' Alıntı:
Sn.Mithat Cemal,
siz olmasanız ben ne yaparım bilmem. Teşekkür ediyorum zahmetleriniz için. İşimi gördü. Saolun

Rahmetli Mithat Cemal Kuntay eğer mesajınızı okuduysa, eminim çok mutlu olmuştur.

... :mrgreen:...

Sn.Mithat Cemal, yanlız şöyle birşey var. Mause butonun üzerinden çekildiğinde buton önceki rengine geri dönmeli. Koşul bu. Bu durumda ne önerirsiniz? acil dönebilirseniz sevinirim

:kafa: Rakkas... eminim öyledir :cekic: :yardim: şimdi... butonun üzerinden mause çekilince.. renk eski haline dönmüyor.. ne yapacaz bu durumda

Sayın Rakkas'a ek olarak bir örnekte ben vereyim dedim

Tamamdır çok teşekkür ederim ama ben bunu kendi uygulamama nasıl aktarıcam. makrosunu gönderebilir misiniz acilen.. :dua:

makrosunu gönderebilir misiniz

Alt+F11 tuşları ile VBA düzenleyici açtığınızda zaten kodları göreceksiniz

Geri