• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bul butonuna tıklayınca kod hatası veriyor

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Değerli Üstadlarım,

Değerli Üstadlarımı böyle ufak defek şeyler için rahatsız etmek istemediğimden dolayı ilk önce formda neredeyse her konulara girdim örneklerini inndirdim ama bir türlü aradığım çıkış noktasını bulamadım yada ben bakmayı beceremiyorum.

Yapmış olduğum örnek de 3 adet formum var. ilk önce yapmış olduğum form benim bir nevi ana sayfam ve burda bilgileri direk olarak kayıt yapdığım bölüm. Burda bir problemim yok. Bu formda Bul butonuna tıkladığımda ikinci formum açılıyor ve bu ikinci forma bulunan ListView da bulunan bilgilerin üzerine çift tıkladığımda üçüncü detay formum açılıyor. Problemim üçüncü formda Bul butonuna tekrar tıkladığımda "Run-time error '400': Form already displayed; can't show modally" die bir kod hatası vermesi ve ikinci forma geri dönmemesi. Bunu bir türlü becermedim.

Şimdiden ellerinize sağlık..

*** BANA BİR HARF ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM ***

Ekli dosyalar

Merhaba
Kod:
YazıcıArızaTanımFormuBulma.Show
Bu kodları
Kod:
YazıcıArızaTanımFormuBulma.Show 0
Bununla değişin

ilginize şimdiden teşekkür ederim İhsan Tank,

vermiş olduğunuz kod ile değiştirdim ama şimdide Run-time error '401':
Can't show non-modal form when modal form is displayed gibi bir hata veriyor...

ilginize şimdiden teşekkür ederim İhsan Tank,

vermiş olduğunuz kod ile değiştirdim ama şimdide Run-time error '401':
Can't show non-modal form when modal form is displayed gibi bir hata veriyor...

Açıkcası sizin dosyayı açtığımda bende hata verdi deneme yapamadım.
Birde diğer arkadaşlar denesinler onlarda hata vermezse sorunuza bir çözüm bulurlar

Sayın İhsan Tank

Diğer üstadlarım yoğungaliba. Bana yardımcı olabilecek bir üstada varmı tanıdık.

Saygılarımla
Şimdiden ellerinize sağlık..

Bence üç adet form yerine tek form üzerine bir multipage nesnesi yerleştirip 3 sayfa ekleyin ve üç userformdaki yapıyı bu üç sayfa içinde oluşturun. Böylece bu tip sorunları ortadan kaldırmış olursunuz.

Bence üç adet form yerine tek form üzerine bir multipage nesnesi yerleştirip 3 sayfa ekleyin ve üç userformdaki yapıyı bu üç sayfa içinde oluşturun. Böylece bu tip sorunları ortadan kaldırmış olursunuz.

Doğru söylüyorsun Üstadım ama şöyle bir problemim var benim kullanacak olan kişi ve kişiler hep bugüne kadar paket programı kullanmışlar ve butona bas o işlem gelsin. Şayet yardımcı olabilecek bir üstadım var ise bu şekilde devam etmek isterim ama yok bu şekilde olması imkansız derseniz o zaman yapacak bir şey yok. Herşeye baştan başlamam gerekecek...

Geri