Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kodun neresinde yanlış yaptın bilen varmı acaba?
evet okul ödevi ama gerçekten bilmediğim için burdan yardım istedim derdim ödevi size yaptırmak değil gerçekten.Denedim bildiğim şekilde kodu ama excel hata verdi sürekli
soru şu şekilde
Mobilya üzerine çalışan bir firma 1 Mayıs 2006 tarihi ile 19 Mayıs 2006 tarihi arasında etiket fiyatına %100 indirim kampanyası başlatmıştır.Satış tarihini dikkate alan ve satış fiyatını hesaplayuan excelde sistem geliştiriniz.
Epey uzun bir şey oldu ama, iki işi bir arada yapınca konsantre olamadım.(Yani formül daha kısa olabilirdi). Ama istediğiniz gibi bir hesaplama yaptım. 1/5-19/5 tarihleri arasında 3 ürün için %10 kdv indirimli tablonuz ekte.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.