• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Hücreye sadece tek rakam nasıl yazdırılır.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pesgir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bir hücreye sadece bir karakterlik rakam yazılsın, ikinci rakama tıklandığında diğer hücreye geçsin istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yardımlarınız için Teşekkürler

Merhabalar
Veri>Doğrulama>Ayarlar>Metin uzunluğundan girilecek veri adedini belirleyebilirsiniz.

Arkadaşlar sanırım anlatamadım. Benim istediğim hücreye bir rakam yazdıktan sonra enter veya yön tuşu kullanmadan diğer hücreye nasıl geçebileceğim.

Hücreye en fazla bir karakterlik değer yazdıktan sonra diğer hücreye geçebilmek istiyorum.

İlginize teşekkür ederim.

Merhabalar
Bildiğim kadar Excelde hücre içine veri girerken başka işlem yapılmıyor ancak yazdığım gibi veri girişi kısıtlayabiliriz.Onun için o şekilde yazdım.İyiçalışmalar.

Ben de öyle düşünümştüm ama burası www.excel.web.tr
Bi sorunun olmayacağını düşündüğünüz zaman olumlu cevap gelebiliyor.
Bana oldu bi defa ağzımın payını aldım. Şimdi hiçbir soruya bu yapılamaz demiyorum artık.

Ben de öyle düşünümştüm ama burası www.excel.web.tr
Bi sorunun olmayacağını düşündüğünüz zaman olumlu cevap gelebiliyor.
Bana oldu bi defa ağzımın payını aldım. Şimdi hiçbir soruya bu yapılamaz demiyorum artık.
Çoğu zaman bende aynı tereddütü yaşıyorum. Ama bu konuda gerçekten çözüm yok, çünkü işlemin algılanması için mutlaka imleçin hücreden ayrılması gerekir.

selamlar derinlerde kalmış bir konu ancak arama yaparken evet buldum dediğim anda olamayacağını öğrenmek hayal kırıklığı oldu
peki tüm 11 rakamı a1 hücresine yazıp enter a basınca rakamlar birer birer a1 de dahil a1 e 1 tane b1 e 1 tane c1 bir tane ...... şeklinde sıralanabilirmi.

Son düzenleme:
Geri