• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Excel Dosyasında Toparlama (!)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-Türkçe
Merhabalar,
Ben yeni denilebilecek bir excel kullanıcısıyım ve kaba taslak olarak çalıştıgım iş yerinde kayıtları tutmaya calismaktayim :yazici:. Sorularım şunlar olacaktı :
- Her firmaya ayrı bir excel dosyası yerine, bir excel dosyasında istedigim kadar firmanın girdisini-çıktısını yapabilir miyim ?
- Şu an soracagım ise benim önüme engel olabilmektedir çoğu zaman : Farklı excel dosyalarında( örneğin,ödenilen para) bilgiler bulunmaktadır. Şimdiye kadar ödenilen parayı Nasıl hesaplayabilirim ? Yahut yapabilir miyim :???:
Bunları öğrenebilirsem sizlere minnattar olurum .

Selamun Aleyküm,

Sorunuz destekleyen küçük bir örnek dosya hazırlarsanız,
Bizlerin yardımcı olması daha kolay olur.

Aleyküm selam ve rahmetullah
Vedat Bey, ben size şöyle anlatmaya calisayim : Her firma icin baska bir excel dosyasi actim. Acaba tek bir excel dosyasinda (mesela 10 tane ) firmaların bilgilerini olusturabilir miyim, kösede biryerde :) seçebilir miyim o firmalari ? Diger canimi sıkan dedigim probleme de degineyim izninizle, mesela 1,2,3,...15 adli firmalara yapilan ödemeler var;dosyalari teker teker acip ödemeleri toplamak yerine,bu bütün firmalara yapilan ödemeleri nasil tek bir seferde excel dosyasinda gösterebilirim ? Yahut gösterebilir miyim ?

Selamun Aleyküm,

Ekdeki dosyayı inceleyin
Herhalde istediğiniz karşılar,

Dosyayı siteden aldım.​

Ekli dosyalar

Vedat Bey Tam olarak ilk sorumun cevabı bu.Teşekkür ettim öncelikle. Acaba bunun nasil olusturuldugunu,ögrenebilir miyim ?

Selamun Aleyküm,

Ekdeki dosyayı inceleyin
Herhalde istediğiniz karşılar,

Dosyayı siteden aldım.​

Ya da şöyle sorayim, dosyanin bu hâlinin genel bir adı var mı ? Ben de o şekilde arama yapmaya calisayim,nasil olusturuldugunu öğrenmeye calisayim Vedat Bey.

Merhaba fırma adı sutunundaki firmaların her hangi birine tıkladığım zaman beni o firmanın sayfasına getirsin istiyorum yapabilirmisiniz.

Derdimize bulamadik bir medet ... Aklima geldikce girip bakiyorum acaba biri bir sey yazmis,bana yardimci olmus mu ? diye :) boşa çıkması insanın canını sıkıyor açıkcası .

Selamun Aleyküm,

Sayın,Polis-53

Sağ tuş/Köprü /ile istediğiniz sayfaya bağlayabilirsiniz.

Sayın,XaloAuci

Dosyayı bu siteden aldım açıkcası formülün açıklaması beni aşar,

Selamun Aleyküm,

Sayın,XaloAuci

Dosyayı bu siteden aldım açıkcası formülün açıklaması beni aşar,

Aleyküm selam ve rahmetullah,
Vedat Bey, peki sizden dosyayı aldığınız uzantıyı rica etsem ?

Geri