• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Butona " Şart gerçekleşmezse" mesaj yazdırmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan el-vis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 TÜRKÇE
Bir CommabdButton a tıklandığında textbox'daki değeri excell sayfasında bulamazsa maesaj kutusu ile bulunamadı verdirmek.
Teşekkür ederim.Dosya ektedir...

Son düzenleme:
Çok güzel, fakat aynı barkoddan 2 yada daha fazla olduğunda sadece 1. barkodu buluyor.Her Ara butonuna bastığımda bir diğerine gitse daha kullanışlı olmazmı.Teşekkürler. Bir de B hücresi kısmın anlayamadım?

Son düzenleme:
36 değerini girip arattığım zaman o değer var excelde o değeri seçtim mesajı veriyor fakat 36 değerini seçmiyor ve listebölümünde de listelemiyor.bilgilerinize sunarım.

Sayın el-vis,

Eklediğiniz dosya boş, herhangi bir veri yok. Ne yapmak istediğiniz de net değil. Veri olan bir dosya ekleyip yapmak istediğiniz daha detaylı açıklamışınız.

Dosyayı ekledim...

Son düzenleme:
Sayın el-vis,

"Aranan değeri bulamazsa mesaj vermek" olan tek sorunuzu, son mesajda program haline çevirmişsiniz.
Şuan için istediklerinizi yapacak zamanım yok maalesef. Sorularınızı parça parça yeni konu başlıkları ile sormanızı tavsiye ederim.

.

Yine de uğraştığınız için teşekkür ederim ,
kolay gelsin...

36 değerini girip arattığım zaman o değer var excelde o değeri seçtim mesajı veriyor fakat 36 değerini seçmiyor ve listebölümünde de listelemiyor.bilgilerinize sunarım.

Haklısın
yazdığın 36 değeri sıra numarası yanı "A" sütunu
ama senin bulmak istediğin değer "B" sutununda ve bu sutunda 36 yok 33 ekadar var
tabi dosya eklenmeyince hep yaptıklarım afaki olmuştu
sadece olmıyan değerde uyarıyı yanlış vermesi if then end if komutunu unutmuş olmam
dosyayı düzenledim

Ayrıca yolladığın dosyaya da uyguladım

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Nekadar teşekkür etsem azdır,yardımlarınız için.Çok güzel olmuş .İyi çalışmalar...

çok teşekkür ederim sağolasın...iyi çalışmalar

Geri