DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
arkadaşlar ekteki dosyada belirttiğim sorunumla ilgili yardım rica ediyorum
saygılarımla,
Selam,tekrar merhaba,
biraz gecikmiş bir sorum olacak. dosyanızda "veri" sayfasında bilgiler girildikçe "özet" sayfasında bu bilgiler gelmeye devam etmiyor(özet sayfasında B5 hücresindeki formülde). ayrıca dosyada göreceğiniz gibi eğer teklif verenler bölümünde "x" yoksa satıcı seçimi sonucuna göre "ilk satıcı" "son satıcı" eşlemesindeki bilgiler de gelemiyor. halbuki bilgiyi taşımasında bu 3 parametreninde ayrı ayrı test edilmesi ve bilginin gelmesi gerekir.
sizin örnek dosyanızı ekliyorum yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
saygılarımla,
=EĞER(EHATALIYSA(KÜÇÜK(EĞER(DOLAYLI("veri!"&ADRES(4;$B$1)&":"&ADRES([COLOR="Red"]100[/COLOR];$B$1))="x";SATIR(DOLAYLI("veri!"&ADRES(4;$B$1)&":"&ADRES([COLOR="Red"]100[/COLOR];$B$1)))-4);SATIR()-4));"";KÜÇÜK(EĞER(DOLAYLI("veri!"&ADRES(4;$B$1)&":"&ADRES([COLOR="Red"]100[/COLOR];$B$1))="x";SATIR(DOLAYLI("veri!"&ADRES(4;$B$1)&":"&ADRES([COLOR="Red"]100[/COLOR];$B$1)))-4);SATIR()-4))
=EĞER($B5="";"";İNDİS(veri_tablo;KAÇINCI($B5;veri!$A$5:$A$[COLOR="Red"]100[/COLOR];0);SÜTUN()-1))
=veri!$A$5:$AB$[COLOR="Red"]100[/COLOR]
Dikkat ediniz burada 2 yok. Biz de bunu hallettik.1- "SATICI C" SEÇİLDİĞİNDE NORMALDE B SÜTUNUNDA "SIRA NO" ALTINDA 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 GELMESİ GEREKİRKEN GELMİYOR.
TEKLİF KOMİSYONU SÜTUNUNDA "B1" DE SEÇİLİ "SATICI C" EĞER TEKLİF VERMİŞSE KOMİSYONU GELMELİ.
ile koyduğunuz şartı da hallettik.TEKLİF VERMİŞSE