• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bilgi Çekme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dna2015
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba arkadaşlar ,

siteye yeni üye oldum sayılır.bi konuda takıldım yardım almak istedim sizden.aşağıdaki dosyada yapmak istediklerimi anlattım.belki çok basittir ama excel programlamada yeniyim.yardımlarınız için şididen teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle kadro2.xlsx

Selamun Aleyküm,

D4 Hücresine,

Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;2;0));"";DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;2;0))

D5 Hücresine,

Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;3;0));"";DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;3;0))

D6 Hücresine,

Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;4;0));"";DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;4;0))

D8 Hücresine,

Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;6;0));"";DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;6;0))

D9 Hücresine,

Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;5;0));"";DÜŞEYARA($D$7;KADRO!$B:$G;5;0))

Yapıştırın,

2 Soru Hakkında biraz açıklama yaparmısınız.

active barkodla veriliyor o.activebarkod activex yüklü ise sizde tasarım modunda barkoda sağ tıklayıp barkod özelliklerinden değiştiriliyo.ama ben otomatik nasıl atarım bunu çözemedim.ilginiz için teşekkürler

Barkod numarasının verildiği yer aşağıdaki resimde var.bunu nasıl otomatik yaptırırım.umarım anlatabilmişimdir.çok teşekkürler...

1.JPG

2.JPG

1.kısımı hallettim teşekkür ederim.

arkadaşlar barkod olayını bilen yokmu :((( nasıl hallederim yardımcı olabilirmisiniz.yukarda gerekli bilgileri verdim.

arkadaşlar active barkodda bilgisi olan yokmu ?

Geri