• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Başka Sayfadan Değer Yazdırma

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Bi excel çalışma kitabında fatura kesiyorum bazı değerleri formül yardımı ile buldurmak istiyorum bir başka çalışma kitabında parçaların fiyatları var benim yapmak istediğim faturadaki parçanın fiyatını diğer çalışma kitabındaki fiyat listesinden buldurup faturaya yazdırmak örnekte daha net anlaşılır galiba

Kısaca Şöyle Anlatayım çalışma kitabı birdeki değerin karşılığını, çalışma kitabı ikide buldurup fiyatını yanına yazdırmak istiyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bi excel çalışma kitabında fatura kesiyorum bazı değerleri formül yardımı ile buldurmak istiyorum bir başka çalışma kitabında parçaların fiyatları var benim yapmak istediğim faturadaki parçanın fiyatını diğer çalışma kitabındaki fiyat listesinden buldurup faturaya yazdırmak örnekte daha net anlaşılır galiba

Merhaba
Bir problem var diğer kitabı görmeden bu işi nasıl yapabiliriz bunu çözemedim.

öteki kitabıda yükledim ve olayı daha kısa bir şekilde anlatmaya çalıştım

ihsan bey fatura kestiğim sayfada parçaların fiyatını tek tek arayarak buluyorum bunu otomatik olarak yaptırmak istiyorum asıl yapmak istediğim bu bunu nasıl başarabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz

acillllllllllllllll yardımmmmmmmmmmmm arkadaşlarrrrrrrrrrrrr faturayı kesmekte zorlanıyorum

yokmu yardım edecek arkadaşşşşşşşşş lütfen yardımmmmm edinnnnnnnnn banaaaaaaa

Bir dakika arkadas, anlamay calisiyorum...........
calisma kitabin 1 mi 2 mi?

Kısaca Şöyle Anlatayım çalışma kitabı birdeki değerin karşılığını, çalışma kitabı ikide buldurup fiyatını yanına yazdırmak istiyorum

Merhaba
Her iki kitabıda açın
Kitap1 F1 hücresine
Kod:
=EĞER($C1="";"";DÜŞEYARA(SAĞDAN(C1;BUL(" ";C1)+1)*1;[Kitap2.xlsx]Sayfa1!$C:$D;2;0))
bu formülü yazın.

Geri