• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

basıt bır kasa ve projelerdekı harcama takıp programı

Excel Vers. ve Dili
2003 tükce
Oncelıkle selamlar,sıteyı yapan emegı gecen herkese tekrar tesekkurler..:)

bır excel calısma programı ıstıyorum ben yapamıyorum..

ıstedıgım tam olarak su,bırıncı calısma sayfası gunluk kasanın takıbının olacagı gıren ve cıkanın yazılacagı bolum ve dıger calısma sayfaları ıse projelerın adları olacak ornek 1.calısma sayfası ıstanbul 2.ankara 3.ızmır gıbı...gunluk kasaya cıkan kısmına araba alımı 50000 tl yazdım ve bu para ankara projesı ıcın kullanılmıs olsun ben bunu tekrar gıdıp ankara projesı calısma sayfasında yazmadan dırek o calısma sayfasına araba alım bedelı 50000 tl dıye gecsın tarıhı ıle kodu ıle..artı mehmet e ıs avansı verdımse mehmet ıcın acılan calısma sayfasında dırek gorulsun ıs avansı..

Bırde bır calısma sayfasında ay sonu projelere yapılan harcamaları dokecegım ıcın..1.2.3.4.5 calısma sayfalarındakı yanı ankara,ıstanbul ızmır projelerı calısma sayfalarındakı gıder toplamlarının dırek gorunecegı bır calısma sayfası su sekılde..

Projeler gıderlerı

ankara : 5500

ıstanbul : 7500

ızmır : 12000

genel top: 25000

bılıyorumkı uzman arkadaslar ıcın cok basıt bır program,ınceledım ama bulamadım sıtede..yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler arkadaslar..

ıstedıgım programın ornegını hazırladım ekte gonderıyorum sadece formulerı koymanız benım ıcın yeterlı olacaktır...bır arkadasımız ılgılenırse cok mutlu olacagım:(

Ekli dosyalar

mygun bey beni cok iyi anlamissiniz ve harika bir calisma olmus evet tam istedigim gibi fakat,ANA KASA YA YENI VERI GIRIYORUM AYNEN DEDIGINIZ GIBI,ONCE TARIH SONRA ankara sonra aciklama kismini yaziyorum ankara projesi icin boya alimi diye ve gider kismina miktari giriyorum bakiyeden dusuyor en sondaki kisim da otomatik olarak ankara-2 diye yaziyor ama ankara calisma sayfasina gittigimde bu yazilarin hicbirini goremiyorum iste otomatik olarak ANA KASA DA girdigim verileri ankara,istanbul,izmir ve mehmet calisma sayfalarinda gorursem tam istedigim gibi olmus olacak ve gider dagiliminda..tekrar ilgilenir ve bu sorunuda cozersenin cok mutlu olacagim muygun ben..simididen tekrar tesekkur ederim ilginiz ve alakaniz icin..

internetimde sorun var iletilmedi sandigimdan tekrar gondermistim msj i..

Son düzenleme:
internetimde sorun var iletilmedi sandigimdan tekrar gondermistim msj

Son düzenleme:
Merhaba;
Tespit ettiğiniz hatayı düzelttim. (adresi sabitlemeyi atlamışım)
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

muygun bey,ellerinize saglik cok tesekkur ediyorum tam kafamda tasardigim sekilde yaptiniz..ilginiz alakaniz icin tekrar cok tesekkur diyorum..iyi calismalar..

muygun bey,cok oluyorum biliyorum:( ama kucuk bir sorunum daha var,ANA KASAYA girilen bilgi diger calisma sayfalarinada ayni sekilde geciyor formullerde iyi isliyor ama anasayfaya yazdigim yazilar diger calisma sayfalarina kirmizi sekilde yaziliyor yazi karakterini siyah yapamiyorum degismiyor raporlama yaparken print edecegim zaman calisma sayfalarindan birini yazi karakterinin siyah olmasi gerekiyor nasil degistirebilirim mumkunse yardimci olurmusunuz? saygilar..

Merhaba;
Aslında koşullu biçimlendirme ile bunu bilinçli olarak yapmıştım. (gelir=mavi,gider=kırmızı)
Ama yazı tipi standart siyah olsun diyorsanız eki kullanın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Muygun bey;tekrar tesekkur edıyorum:) ıyı calıslamalar

saygılar

muygun gelir gider degilde kart para olsa ikisini yazinca toplama yapsa banada yarar..

Geri