• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Banka Talimatı yazmak

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
İyi günler,

Ekteki gibi bir banka talimatı yazmaya çalışıyorum ancak alt alta satırları şekillendirmek istediğimde sorun yaşıyorum. Yardım alabilirmiyim?

Ekli dosyalar

Teşekkürler, çok kullanışlı bir liste oluştu şu anda.

Arkadaşlar, wordde talimat yazıyorum. Günde ortalama olarak 200 talimat ve sadece isim, soyisim, tc kimlik nunarası değiştiriyorum sürekli. Yani bie excel olsa ve ben 200 kişiyi a1-a200 sütununa sırayla 200 kişinin adını yazsam, b1-b200 sütununa 200 kişinin soyadını yazsam ve c1-c200 sütununa da tc kimlik numaralarını yazsam ve otomatik olarak 200 talimat aynı anda çıksa yazıcıdan... Yani işte anlatabildim sanırım...

KOCAailesi'nin fikri üzerine bende birşeyler çalıştım. Ancak biryere kadar gelebildim. Şimdi tekrar yardım isteyeceğim.

http://www.excel.web.tr/f48/syrayla-otomatik-yazdyrma-t59627.html
Bu linkte arkadaşlar benzer birşey uygulamışlar.

Benim istediğim, bakiye olan tüm satırların tek tuşla yazdırılması.
Şimdiki haliyle liste üzerinden seçip ctrl+p olarak yazdırıyorum. Tek tuş harika olur.

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar, wordde talimat yazıyorum. Günde ortalama olarak 200 talimat ve sadece isim, soyisim, tc kimlik nunarası değiştiriyorum sürekli. Yani bie excel olsa ve ben 200 kişiyi a1-a200 sütununa sırayla 200 kişinin adını yazsam, b1-b200 sütununa 200 kişinin soyadını yazsam ve c1-c200 sütununa da tc kimlik numaralarını yazsam ve otomatik olarak 200 talimat aynı anda çıksa yazıcıdan... Yani işte anlatabildim sanırım...

Bir excel örneği hazırlar mısınız ? veri sayfası açın ve kişi bilgi başlıklarını açın , 5 - 10 kişi bilgisini de altalta satırlara veritabanı mantığı ile doldurun , sonra geçin talimat sayfasına , bunun biçimini ve olması gereken bilgileri oluşturun ve baskı deneyerek formatın talimat sayfanıza oturduğundan emin olun . Bunları ancak siz yapabilirsiniz. Hazır olduğunda biçimi bozmadan buraya yükleyin, gerekli kodlar yazılır ve size iade edilir. Siz de istediğiniz gibi uyum sorunu olmayan bir programla önce verilerinizi girer sonra seri basarsınız.

Bu arada 200 sayfa birden basmak programa değil ama printera zarar verebilir , kağıt toner bitebilir sıkıştırabilir vs vs dolayısı ile her talimat için tıklama en iyisidir. Kontrol asla elinizden kaçmaz, hatalı basım yüzünden bir 200 baskı döngüsü daha yaşamazsınız

Worddeki adres mektup birleştirme bu iş için yapılmamış mıdır? Onu neden kullanmıyorsunuz? İster tek tek, ister topluca, ister içinden istediklerinizi yazdırabilirsiniz:

Adres Mektup Birleştirme

Geri