Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar ekte yükledigim dosyada bir formül e ihtiyacim var. Aciklama dosyanin icindedir. Yardimci olursaniz sevinirim.
Dosya Excel 2007 dir.
Tesekkürler
Neyi aciklayacagimi tam anlamadim. Aslinda dosyada cok net acikladim.
Yani ilk önce bir vid a cesidi seciyorsunuz daha sonra ona ait dayanaklilik verisi...sonra ona bagli diger bir veri sonunda cizelgedki kirmizi li yerden hepsine ait dogru veriyi kendi versin..
Ilgin icin tesekkürler..
Örnek olarak, ilk seçilenden M16 yı seçince buna karşılık gelen kırmızı değer B20 yada C20 hücrelerindeki değer olacaktır. Bu iki sütundan hangisinin olacağı ise E6 hücresindeki seçimden belirleniyor gibi duruyor ve bu seçimden sonra istenen kırmızı değer bulunur.
Belirsiz olan ise, bu veri düzeninde 2. seçim seçeneğini ne için kullanacağız. Yukarıdaki açıklamama göre zaten istenen değer bulunuyor.
Kısaca sorunuz açık değil. Yada ben bir yerini gözden kaçırıyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.