• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ba-Bs 5000 süzmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deasn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Kolay gelsin arkadaşlar.Her isim için kesilen fatura adedi.Kesilen faturaların genel toplamı (toplamı sadece 5.000 i geçenler lazım) ve bunların toplam tutarları lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.Formüllerle ben karışıklığı biraz giderdim rapor kısmında.Yeni bir sayfa ekliyerek yeni sayfaya süzdürmemiz mümkünmüdür ?

Son düzenleme:
1 ayda bir müşteriye diyelimki 10 fatura kesilmiş bunların toplamını vererek 5000 den yukarı ise göstermesini istiyorum.
Müşteri faturaları alt altadır genelde

hayır bütün müşteri fatura toplamlarını istiyorum.Kim ne kadar satış yapılmış + olarak bunuda görmek istiyorum

evet anladim ama soylediginiz 5000`i gecen sadece aslan bey degil mi ?

yaptigim dosyanin dogrulugundan emin olmak istedim, sadece pivotu kullanabilirsiniz; anladigim dogruysa dosyayi ekliyorum..

filterdan greater than diyerek istediginiz kriterde suzebilirsiniz..

Ekli dosyalar

Çok doğru yol.Teşekkür ederim yardımlarınız için bunun formülü nedir ?

pivot tablosu olusturup rapor sayfanizi kaynak gosteriyorsunuz..

ünvanı ekledikten sonra toplam eklemeyi yaptığım zaman satırlar çoğalıyor ?

Ekli dosyalar

• asd.jpg
    asd.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 27
toplamı satır etıketlerıne degıl deger bolumune eklenenız gerekıyor.. pıvot table alan lıstesınden duzeltebılırsınız..

kafam durdu desem ne dersiniz..Resimli açıklarmısınız rica etsem

siteden pivot table anlatimi yahut ozet tablo anlatimlarini arastirabilirsiniz bilgi edinmek icin, fakat tek ihtiyaciniz olan ozet tablo alan listesinden toplam bolumunu satir alanindan cikartip deger bolumune koymak..

heh işte onu yapamadım ya bende o işlem nasıl olcak

ozettablo.png

sizdeki farkli ama mantigi icin ekliyorum istediginiz gibi..

Geri