• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı oLanları diğer Sayfayada topLama.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dEmir1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
Şimdiden Teşekkür Ederim.

Son düzenleme:
Selamun Aleyküm

Aşagıdaki formül işinize yararmı ?

Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(('sAYFA 1'!C4:$C$28000=TOPLAM!B4)*('sAYFA 1'!E4:$E$28000=TOPLAM!D4)*('sAYFA 1'!J4:$J$28000=TOPLAM!L4)*('sAYFA 1'!I4:$I$28000))

a.SeLam.
oLmuyor yani asLında yapmak istedğim isimler adetler vs vs aynı ise sadece adetler artacak umarım anlatabilmişimdir. yinede SaoL Muhammet

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla dosyanızla uğraştım bakın bakalım istediğiniz olmuşmu ?

Ekli dosyalar

• 1.xls
    1.xls
    276 KB · Görüntüleme: 15
Uğraştığın için Teşekkür Ederim eyvallah yalnız şimdi sizin yaptığınızda toplam 37 çıkıyor aslında hepsinin toplamı 88 adetlerin.birde bunu aynı sayfada değilde toplam sayfası üzerinde yapmak muhammet kardeş uğraştırdım senide ilgilendiğin için saol..

mükerrer olanlar tek'e düşürüp toplam sayfasında hepsini üstüne mi toplayacak

Aynı oLanları dediğin gibi tek yapacak adetler çoğalcak - Eğer Aynısından yoksa hepsini aynen yazıcak.. Geçenlerde Sen bunun bir değişiğini yapmıştın

Aynı oLanları dediğin gibi tek yapacak adetler çoğalcak - Eğer Aynısından yoksa hepsini aynen yazıcak.. Geçenlerde Sen bunun bir değişiğini yapmıştın

eki inceleyin
kullandığım formüller dizi formülüdür. verilerle sınırlandırılmıştır.
son olarak da geçen sorduğun soruya da geri dönüş yapmadınız link bu

Ekli dosyalar

Ben O arkadaşın mailine karşılık verirken Sen yazmışsın 15:22 / 15:25 yani o maili yazarken sen yazmışsın o yüzden senin mailine cevap verememişim..Art niyet yok yani.yoksa sana ve siteye minnettarım neyse.İhsan Kardeş ben Bu olayı anlatamıyorum emeğin ve ilgilendiğin için Çok saoL

Ben O arkadaşın mailine karşılık verirken Sen yazmışsın 15:22 / 15:25 yani o maili yazarken sen yazmışsın o yüzden senin mailine cevap verememişim..Art niyet yok yani.yoksa sana ve siteye minnettarım neyse.İhsan Kardeş ben Bu olayı anlatamıyorum emeğin ve ilgilendiğin için Çok saoL

önemli değil sorun çözüldü mü_?

Yok asLında Sorun Çözülmedi yani Sorun asLında bu formatı anlatamamakta Neyse ben yine icon'larla yapmaya devam edeyim.İlgilendiğin için saoL. KoLay qeLsin.

Yok asLında Sorun Çözülmedi yani Sorun asLında bu formatı anlatamamakta Neyse ben yine icon'larla yapmaya devam edeyim.İlgilendiğin için saoL. KoLay qeLsin.

sorunu çözmek isterim ama genede sizin bileceğiniz bir iş
kolay gelsin
:yazici:

Eyvallah. Eski usüL Devam edeyim.

Geri