Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istediğiniz dört isim için koşullu nbiçimlendirme yaptım. isimleri değiştirmek ve ileve yapmak için koşullu biçimlendirme sekmesi içinde koşulları yçnet kısmını seçebilirsiniz. umurım işinize yarar. ayrıca renkler rastgele seçilmiştir.
bu aşamadan sonra nasıl bir işlem yapacağımı adım adım anlatırmısınız ... örenklediğiniz dosya adobe olarak kaydediliyor ayriyetten dosyanıza bakamadım...
a1 hücresini seçin. koşullu biçimlendirmeyi seçin. koşulları yöneti seçin. yeni kural' tıklayın. biçinlerdirilecek hücreleri belirlemek için formül kullanı seçin. açılan kutucuğa =a1="ali" yazın. biçimlendiri seçin dolgu sekmesinden istediğiniz rengi seçin. tamamı tıklayın. aynı işlemi "ayşe","veli"."fatma" için tekrarlayın. sonra pencereyi kapatıp. a1 hücresine isimleri yazıp kontrol edin. kontrolden sonra a1 hücresini tıklayıp hücrenin sağ alt köşesinden tutup(küçük artı işareti çıkınca) aşağıya doğru çekin. ekdeki dosyada resimli örneklemeler mevcut.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.