Aylara göre Haftalık Veri Listeleme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-10-2021
Değerli üstatlar çalışma kitabımda Çıktı ve Haftalık Sarfiyatlar isminde iki adet sayfam var. Benim yapmak istediğim Çıktı sayfasındaki malzeme çıkış tarihlerine göre Haftalık Sarfiyat isimli sayfamın A sütununa malzeme Kodunu yazdığımda o üründen aylara göre haftalık (1.hafta,2.Hafta......) ne kadar ürün vermişim onu toplamları ile listeme getirtmek istiyorum bunu makro ile nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler

Ekli dosyalar

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Makro değil de , pivot table ile ekteki dosya belki işinize yarayabilir. Soldaki açılır kutu ile malzemeyi, üstteki açılır kutu ile iki tarih arasını seçtğinizde ulaşmak istediğiniz malzeme dağılımı ve toplamını veriyor.

Dosya 1.5 Mb olduğu ve buraya yüklenemediğinden harici servera yükledim .Makro ile ustalarımız çözüm önerebilir.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
19-10-2021
Makro değil de , pivot table ile ekteki dosya belki işinize yarayabilir. Soldaki açılır kutu ile malzemeyi, üstteki açılır kutu ile iki tarih arasını seçtğinizde ulaşmak istediğiniz malzeme dağılımı ve toplamını veriyor.

Dosya 1.5 Mb olduğu ve buraya yüklenemediğinden harici servera yükledim .Makro ile ustalarımız çözüm önerebilir.
Sayın cems pivot table değilde makro lu bir çözüm olursa benim için daha iyi olur teşekkürler