• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ay Adlarını nasıl yazdırılır?

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Pro x64 TR
Dostlar iyi geceler;

"2011" sayfasında "Aidat" satırında 20 TL. yazılı olan kısımlar, oturanların borçlandırıldığı aylık tutarı göstermektedir.

Dairelerde oturanların ödeme yaptıkları aylar "X" işaretli, boş hücreler ise borçlu oldukları tutarı göstermektedir.

"BORÇLAR" sayfasında "TOPLAM BORÇ" formülle ile bulunmaktadır. İstediğim ve yapamadığım; "BORÇ AYLARI" sütununa borçlu oldukları ay / ayların adlarının yazılmasıdır.

Yardımınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Dostlar iyi geceler;

"2011" sayfasında "Aidat" satırında 20 TL. yazılı olan kısımlar, oturanların borçlandırıldığı aylık tutarı göstermektedir.

Dairelerde oturanların ödeme yaptıkları aylar "X" işaretli, boş hücreler ise borçlu oldukları tutarı göstermektedir.

"BORÇLAR" sayfasında "TOPLAM BORÇ" formülle ile bulunmaktadır. İstediğim ve yapamadığım; "BORÇ AYLARI" sütununa borçlu oldukları ay / ayların adlarının yazılmasıdır.

Yardımınızı bekliyorum.
Syn. Assenucler;
Ekteki Dosyayı inceleyin.

Ekli dosyalar

Örneğimize göre Ağustos ayındayız

Sayın ynmcany ve değerli dostlar;

Günaydın ve iyi hafta sonları.

Sayın ynmcany öncelikle ilginiz, emeğiniz ve yanıtınız için teşekkürler.

Ancak, yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ekteki resimlerde gerekli açıklamayı yaptım. "Borçlu Aylar" sütununa yazılı ayların doğru olabilmesi için D2:O2 aralığını gözönünde bulundurmak gerekiyor.

"20" sayısı şu an Ağustos ayı içerisinde olduğumuzu;
"X" ödeme yapanları,
" boşluk" ödemeye yapmayanları,

ifade etmektedir.

Sizin çözümünüzde Eylül - Aralık ayları'nda ilgili kişiler borçlu gözüküyor. Yukarıda da belirttiğim gibi, doğru çözüm Ağustos ayı itibariyle borçlu olanların "Borç Ayları" satırında gözükmesidir.

Ekli dosyalar

• 2011_BORÇ_AYLARI_03-12-2011 23-24-17.jpg
    2011_BORÇ_AYLARI_03-12-2011 23-24-17.jpg
    104.1 KB · Görüntüleme: 18
  • BorçluAylar_03-12-2011 23-48-30.jpg
    BorçluAylar_03-12-2011 23-48-30.jpg
    106.5 KB · Görüntüleme: 22
Sayın ynmcany ve değerli dostlar;

Günaydın ve iyi hafta sonları.

Sayın ynmcany öncelikle ilginiz, emeğiniz ve yanıtınız için teşekkürler.

Ancak, yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ekteki resimlerde gerekli açıklamayı yaptım. "Borçlu Aylar" sütununa yazılı ayların doğru olabilmesi için D2:O2 aralığını gözönünde bulundurmak gerekiyor.

"20" sayısı şu an Ağustos ayı içerisinde olduğumuzu;
"X" ödeme yapanları,
" boşluk" ödemeye yapmayanları,

ifade etmektedir.

Sizin çözümünüzde Eylül - Aralık ayları'nda ilgili kişiler borçlu gözüküyor. Yukarıda da belirttiğim gibi, doğru çözüm Ağustos ayı itibariyle borçlu olanların "Borç Ayları" satırında gözükmesidir.
Syn. Assenucler;
İstediğiniz düzeltmeyi yaptım.
Ekteki dosyayı inceleyin.

Ekli dosyalar

Sayın ynmcany;

Tamamdır. Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgi ve saygılar.

Geri