Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar stok takip bide arıza takip çalışması yaptım
Arkadaşlar stok takip bide arıza takip çalışması yaptım Ama yaptığım çalışma çok fazla kasıyor kasmaması için ne yapmam gerekiyor bloklar içindeki h dosyası çok kasıyor şimdiden tşk
Merhaba,
Dosyanızda çok fazla fonksiyon içeren hücre var.
Excel de yaptığınız her enterde bu hücreler yeniden hesaplanıyor.
Ben de excele ilk başladığımda formüllerle bir şeyler yapmaya çalıştım. Değiştirmediğim ne Ram Kaldı nede farklı işlemcili bilgisayar.
Bu fonksiyonları makro ile değer haline getirmen çözüm olur herhalde.
Merhaba,
Altın Üyesiniz.
Sitemizde makro veya vba ile ilgili Ustalarımızın hazırlamış olduğu çok zengin kaynaklar var.
Görsel video içeren dersanemiz ve özellikle kullandığınız toplaçarpım fonksiyonunun vba karşılığı cevaplanmış sorular mevcut.
Kusura bakmayın, şu an covid hastasıyım yoğun bakım içeren bir sürecin ev düzeyindeyim tedavim devam ediyor. size yardımcı olamayacağım.
Yalnız şunu söyleyeyim.
Şu an 56 Yaşındayım. 45 yaşında ilk bilgisayar tuşuna bastım. ilk foruma sizin ihtiyacınızla girip soru sorduğumda vba tarafındaki kodlar,
bana çince ye baktığınızda ne görüyorsanız bana da öyle geldi.
Excel özellikle vba yüzde 25 öğretilen yüzde 75 de öğrenilen bir proğramdır.
Sorunuzda kendimi gördüğüm için bunları yazıyorum, ukalalık olarak görmeyin lütfen.
Ha gayret küçük bir araştırma ile balık satın alan değil de tutan seviyesine gelirsiniz.
Selametle
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.