• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Anket DeĞerlendİrme

Excel Vers. ve Dili
2003-tr
HazirlanmiŞ Anket Formunun SonuÇlarini Almam İstendİ Ancak Formullerİ Bİr TÜrlÜ Kafamda Şekİllendİremİyorum. Sorularin Bazilarinin 2 Bazilarinin 4 SeÇeneklİ Olmasi Kafami KariŞtirdi AÇikÇasi. YÜzde Ve Sayisal SonuÇlari Almak İstİyorum. Bu DeĞerlendİrmedekİ Formullerİ Nasil Yapabİlİrİm.
TeŞekkÜr Ederİm.

Slm.
Tablonuzu aşağıdaki örnekteki gibi düzenlerseniz sonuçları değerlendirmek daha kolay olacaktır.
İyi çalışmalar.

teşekkürler ederim yardımların için emeğine sağlık

böyle insanlara zaman harcatıp ta sayfa boş çıkınça elinize ne geçiyor ança insanlar benim gibi küfür ediyorlardır eger kulagınızın gene çok çanlamasını istiyorsanız iyilik yapın da bari öyle çanlasın .

ARKADAŞLAR LİNK ÖLÜ TIKLAMAYIN VE ÜYE OLMAYIN

Erdal Bey,
Hemen saldırmaya hazır vaziyettesiniz. O dosya oraya kandırmak için konulmadı. Forum bir saldırı sonucu çökmüştü. Bir sürü dosya geri yüklenemedi. Arkadaşlar mümkün olduğunca eksikleri tamamladılar. Zaten forumda belirtimiş bir husus. Halen de tamamlamaktalar. Siz üye olmayın diye yazmışsınız ya şimdi kimse üye olmaz. Ayrıca forumu incelerseniz bu forumun üye sıkıntısı olmadığını anlayabilirsiniz. Tabi inceleyebilirseniz.
Küfretmek en iyi hüneriniz olsa gerek? Ayıplıyorum. Hiç yakışmıyor. İnsanların emeğine küfrediyorsunuz.

Son düzenleme:
Geri