• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Alt satırdaki sheet alanını büyütme

Excel Vers. ve Dili
Office Professional Plus 2021- Türkçe
Üzerinde çalıştığım Excel dosyasında 100e yakın sheet bulunmakta ve doğal olarak tüm sheetleri aynı anda göremiyorum. Bu da çalışma esnasında bana sıkıntı çıkarıyor. Bu sheetleri tek seferde görebilmek adına formül satırını genişletebildiğimiz gibi alttaki sheetlerin göründüğü alanı da genişleterek hepsini bir arada görebilmemiz mümkün müdür ?

Merhaba

Sayfa sekmelerinin sol başında kaydırma düğmeleri, ok işaretlerini olduğu alanı sağ tıklarsanz tüm sayfa adlarını görebilirsiniz.
232419

Son düzenleme:
Bilgilendirme için teşekkür ederim, bunu bilmiyordum ama yine de kullanım açısından bana istediğim rahatlığı sağlamıyor. Tüm sheetleri aynı anda görebilmenin bir yolu var ise bu benim çalışmamı daha da kolaylaştıracaktır.

Merhaba,
İstediğiniz şey excel içinde maalesef yapılamıyor ama bu işlemi yapan ücretli eklentiler mevcut. (Örnek eklenti: FormulaDesk Navigator, incelemek isterseniz 14 günlük deneme sürümünü deneyebilirsiniz.)

(*) Ayrıca hatırlatmakta fayda var; CTRL+PageUp ve CTRL+PageDown tuşlarına basarak sayfalar arasında geçiş yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.
232467

Şu örnekte herhangi bir sayfa üzerinde DoubleClick yapınca Sayfalar Userformda Listboxda gösteriliyor.
Listboxda bir sayfayı seçince UserForm kapanıyor.
Form üzerindeli ileri - geri butonlarıyla bir sonraki 15 sayfayı görebilirsin.

Altın üye olmadığınız için dosya linki aşağıdadır.
https://dosya.co/qvdiiqm4fxml/TümSayfalarPenceresi.xlsm.html

Ekli dosyalar

Şu örnekte herhangi bir sayfa üzerinde DoubleClick yapınca Sayfalar Userformda Listboxda gösteriliyor.
Listboxda bir sayfayı seçince UserForm kapanıyor.
Form üzerindeli ileri - geri butonlarıyla bir sonraki 15 sayfayı görebilirsin.

Altın üye olmadığınız için dosya linki aşağıdadır.
https://dosya.co/qvdiiqm4fxml/TümSayfalarPenceresi.xlsm.html

Tam olarak isteğimi karşılamasa da emeğinize sağlık hocam

Geri