Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar ben kendime göre bir proğram şekli yaptım bu dosyayı proğram olarak günlük totallar ekrana gelsin istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Forumda birçok çalışmayı işyerinde bulunan PC'de hazırlıyorum. Birden fazla kullanıcı olduğu için hazırlamış olduğum dosyalara müdahale edilmemesi için VBA şifresi koyuyorum. Dosyaları foruma eklerken şifreleri kaldırmayı unutabiliyorum.
Verdiğim linkte bulunan dosyayıda yine vba şifresini açmadan foruma eklemişim. Bu konudaki uyarınızdan dolayı teşekkür ederim.
sayfa ön izlemede sorun var yazdır diyoruz sayfa tam görünmüyor hesapta açık yada fazla varmı diye bakıp düzeltme yapıp daha sonra yazdır demeliyiz ve tek sayfa çıkmıyor sayfa düzeni ayarı kapalı bilginize ve lpg 2 adet ben benzin iki adet olsun istiyorum süper ve kursunsuz
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.