• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aidat makbuz yazdırması hakkında yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kranos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
İyi günler , excelde bayağı acemiyim. Çok basit bir site yönetim excel sayfası yaptım. Ama bir sorunum var. Aidat ödeyen sakinlere makbuzu yazıcıdan basmak istiyorum. Bunu ödedi diye işaretlenen sakinlerin hepsine birden yazdır diyerek makbuz yazmak istiyorum.Makbuzda değişkenleri kırmızı ile belirttim.Değişkenler sayfasında da değişeceklerin yerlerini belirttim.Kısaca istediğim Ödedi diye işaretlenen kişilere otomatik olarak makbuz no verecek (Her kişi için ayrı makbuz numarası) yazdır diyerek hepsini yazdırmak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Dosya ektedir. Teşekkürler

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederm. Tam istediğim gibi olmuş. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.

Peki bunu aşağıdaki dosyaya nasil uyarlayabiliriz?

Ekli dosyalar

Sayın muygun;

Günaydın ve hayırlı Cuma'lar..

Üstadım katkılarınız için teşekkürler.

Sevgi ve saygılar.

Günaydın,

Gerçekten çok makbule geçti... Allah razı olsun. Bu proje bana değişik fikirler verdi. Önceki Makbuzların kayıt edilmesi çok güzel olmuş sayenizde...

Ama birşey daha rica edeceğim sizden örneğin;
2006 dan 2012 ye kadar borcu olan bir üyenin borç dönemi, kayıt altındaki dernek aidat ödemesi altındaki ilgili yere gelebilir mi? Birde üye ya hepsini değil de sadece 2006-2009 yıllarını ödemek isterse buna nasıl bir çözüm bulabiliriz? Check box fln mı eklememiz lazım yılları manuel de seçebilmek için? Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Günaydın,

Gerçekten çok makbule geçti... Allah razı olsun. Bu proje bana değişik fikirler verdi. Önceki Makbuzların kayıt edilmesi çok güzel olmuş sayenizde...

Ama birşey daha rica edeceğim sizden örneğin;
2006 dan 2012 ye kadar borcu olan bir üyenin borç dönemi, kayıt altındaki dernek aidat ödemesi altındaki ilgili yere gelebilir mi? Birde üye ya hepsini değil de sadece 2006-2009 yıllarını ödemek isterse buna nasıl bir çözüm bulabiliriz? Check box fln mı eklememiz lazım yılları manuel de seçebilmek için? Şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba;
Sizin işinizi biraz çoğaltmakla istediğiniz olabilir.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Evet gerçekten de daha karmaşık bir hal almış. Bunları makrolaştırıp bir userforma bağlasak daha sade olur sanırım. Anlaşılan bayağı uğraşmak gerekecek. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

User forma bağlamaya çalıştım ama pek başarılı olduğum söylenemez... Sizce Acceste mi yapmaya çalışsam ecxelde kalsam mı? Program oluşturmak amma da zor işmiş ya..Beni biraz yönlendirir misiniz?

Geri