#ad hatası

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2019,Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-09-2029
Merhaba; ben kendi çapımda bir bordro programı yapmıştım ancak programda veri çoğaldıkça bazı hatalar ile karşı karşıya kalmaya başladım. Sizden ricam bu programda #AD Hatası ile karşı karşıya kalmaya başladım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Eğer bordro programını yükleyin daha basit hale getirelim derseniz fikirlerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007
Sayın Bintang ; Daha önceden bende işyerimin ürün satış ve stok programını formüller ile yapmıştım.Bende yer yer bu tarz hatalar almıştım. Formüller üzerinde bir bozukluk veya formülde belirtilen bir adreste değerin olmaması gibi basit gözden kaçabilecek hatalar nedeniyle bu hata alınıyor. Eğer dosyayı eklerseniz size yardımcı olmak açısından forumdan da destek alarak VBA üzerinde birşeyler yapabiliriz. Şunu da unutmayın ki formülle 100MB olan dosyalar VBA modeli ve makrolar ile birlikte %500 kadar küçülebiliyor.(Kendi programımdan ölçümlediğim kadarıyla.)

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-09-2029
Üstad bahsettiğim program ektedir. Sarı boyalı alanlar bu hatayı veriyor

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007
Sayın Bintang ; herhangi bir upload sitesine eklerseniz sevinirim zira altın üye olmadığımdan dolayı dosya eklerini indiremiyorum.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Örnek dosyanızda bahsettiğiniz şekilde hatalı bir veri göremedim.

#AD hatası excelde bulunmayan bir formül kullanıldığında oluşur.

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-09-2029
Üstad #AD Hatası sarı ile boyadığım yerde veriyor. Dosyayı yüklediğimde evet vermiyordu ilk satırın içerisine girip F2 yapıp entere basınca yukardan aşağı tüm hatalar düzeliyor

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Hatalı halini görmeden bir şey diyemem maalesef.