manisali61
Banned
- Excel Vers. ve Dili
- Excel2003
Private Sub CommandButton1_Click()
K_Adi = Array("HERHANGİ BİR İSİM")
Sifre = Array("****")
For x = LBound(K_Adi) To UBound(K_Adi)
If TextBox1.Text = K_Adi(x) And TextBox2.Text = Sifre(x) Then
Unload Me
MsgBox "HOŞ GELDİNİZ", vbInformation, "GİRİŞ EKRANI"
Exit Sub: End If
Next
Unload Me
MsgBox "Yanlış şifre.Giremezsiniz", vbCritical, "Siz Şerif Ali ŞENSAZLI değilsiniz"
ThisWorkbook.Close False
End Sub
Private Sub CommandButton2_Click()
Unload Me
ThisWorkbook.Close False
End Sub
Private Sub Label2_Click()
End Sub
Private Sub TextBox1_Change()
End Sub
Private Sub TextBox2_Change()
End Sub
Private Sub UserForm_QueryClose(Cancel As Integer, CloseMode As Integer)
If CloseMode <> 1 Then Cancel = True
End Sub
Bu kodu herhangi bir boş excel sayfasına yapıştırıp excel açılış dosyası haline getirdim.
Sonra bu dosyayı C:\program files\Microsoft Office\OFFICE11\XLSTART klasörünün içine attım
Excelde herhangi bir dosya açmak için tıkladığımda bana şifre soruyor..Doğru şifrede sorun yok..Hemen "HOŞGELDİNİZ" deyip exceli açıyor
Ama tıkladığım excel dosyasını değil de program files'in içine attığım "excel açılış dosyasını" açıyor..Sonra ben tekrar açmak istediğim excel dosyasını açıyorum
Ondan sonra istediğim excel dosyası açılıyor.
Yanlış şifre girdim mi "yanlış şifre girdiniz" uyarısıyla kapatıyor.Ama işin ilginiç yanı kapandıktan hemen sonra excel dosyası
açmaya kalktığımda excel ve dolayısıyla excel dosyası açılıyor.Böylelikle şifre sormasının bir anlamı kalmıyor..
Bunu düzeltmenin yolu ya da daha işlevli bir açılışta şifre sormasını sağlayan program var mıdır?
Şimdiden teşekkürler..
K_Adi = Array("HERHANGİ BİR İSİM")
Sifre = Array("****")
For x = LBound(K_Adi) To UBound(K_Adi)
If TextBox1.Text = K_Adi(x) And TextBox2.Text = Sifre(x) Then
Unload Me
MsgBox "HOŞ GELDİNİZ", vbInformation, "GİRİŞ EKRANI"
Exit Sub: End If
Next
Unload Me
MsgBox "Yanlış şifre.Giremezsiniz", vbCritical, "Siz Şerif Ali ŞENSAZLI değilsiniz"
ThisWorkbook.Close False
End Sub
Private Sub CommandButton2_Click()
Unload Me
ThisWorkbook.Close False
End Sub
Private Sub Label2_Click()
End Sub
Private Sub TextBox1_Change()
End Sub
Private Sub TextBox2_Change()
End Sub
Private Sub UserForm_QueryClose(Cancel As Integer, CloseMode As Integer)
If CloseMode <> 1 Then Cancel = True
End Sub
Bu kodu herhangi bir boş excel sayfasına yapıştırıp excel açılış dosyası haline getirdim.
Sonra bu dosyayı C:\program files\Microsoft Office\OFFICE11\XLSTART klasörünün içine attım
Excelde herhangi bir dosya açmak için tıkladığımda bana şifre soruyor..Doğru şifrede sorun yok..Hemen "HOŞGELDİNİZ" deyip exceli açıyor
Ama tıkladığım excel dosyasını değil de program files'in içine attığım "excel açılış dosyasını" açıyor..Sonra ben tekrar açmak istediğim excel dosyasını açıyorum
Ondan sonra istediğim excel dosyası açılıyor.
Yanlış şifre girdim mi "yanlış şifre girdiniz" uyarısıyla kapatıyor.Ama işin ilginiç yanı kapandıktan hemen sonra excel dosyası
açmaya kalktığımda excel ve dolayısıyla excel dosyası açılıyor.Böylelikle şifre sormasının bir anlamı kalmıyor..
Bunu düzeltmenin yolu ya da daha işlevli bir açılışta şifre sormasını sağlayan program var mıdır?
Şimdiden teşekkürler..