• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

abone takip programı

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhaba arkadaşlar bi abone takip programı hazırlıyorum bazı eksikleri var yardım edermisiniz,oluşturduğum formun butonlarına kod yazılacak abone veri kayıtlarını buradan yapmak istiyorum bende uğraşıyorum ama uzmanların yardımıyla daha kısa zamanda yaparız .şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim

Ekli dosyalar

merhaba arkadaşlar bi abone takip programı hazırlıyorum bazı eksikleri var yardım edermisiniz,oluşturduğum formun butonlarına kod yazılacak abone veri kayıtlarını buradan yapmak istiyorum bende uğraşıyorum ama uzmanların yardımıyla daha kısa zamanda yaparız .şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim

eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

Hocam çokgüzel olmuş allah razı olsun fakat şöyle bi sorun var form dan çoklu dergi seçilince tek kayıt giriyor aynı kişi farklı dergilere abone olabiliyor aynı anda bunu nasıl hallederiz teşekkür ederim size

Hocam çokgüzel olmuş allah razı olsun fakat şöyle bi sorun var form dan çoklu dergi seçilince tek kayıt giriyor aynı kişi farklı dergilere abone olabiliyor aynı anda bunu nasıl hallederiz teşekkür ederim size

ben öyle bir kayıt girmeyin.
sebebi ise ayırmak istediğinizde bunu ayırmaz
alttaki sekmelere.
tabi bu benim düşüncem.
yok başka dergiyede abone olacak ise onu yeniden kayıt yaparak işlem yapın hem dağııtım yapsın hemde kayıtlarda ikisinide görün

Anladım ozaman formda sadece tek dergi seçicez sağolun tekrar teşekkür ederim size allah ilminizi artırsın bana çok faydası olacak

Hocam s.a. Nasılsınız bu örneğimde userforma bi combo box ekledim isimleri abonearşivi sayfasından seçmek istiyorum kod için yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hocam s.a. Nasılsınız bu örneğimde userforma bi combo box ekledim isimleri abonearşivi sayfasından seçmek istiyorum kod için yardımcı olurmusunuz teşekkürler

buyrun dosyanız ekte
biri mükerrer olanları çıkartmaz diğeri çıkarır istediğinizi kullanınız

Ekli dosyalar

hocam elinize sağlık teşekkür ederim biraz değişiklikler yapıyorum takılırsam yardım isterim iyi günler

hocam aboneliği bitenler bölümünde abone isimleri yazsa ve ana sayfadan ödeme yapanların kaydı girilse olabilirmi

Geri