• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

7 gün kala bildirim

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
öncelikle kolay gelsin herkeze arama yaptım buradan bi arkadaşa formül verilmiş yanlız anlayamadım sizden ricam benim ekleyeceğim tabloyu kullanıcam iş yapılan tarih ile irtibata geçilecek tarih olan kısımda tarihde belirttim misal olarak ama bu süre 6 ay ama 1 yıl değişiklik göstere bilir sadece rica ettiğim irtibata geçilecek tarihe 7 gün kala haber vermesi şimdiden yardımlarınız için tşk ederim

Ekli dosyalar

Merhaba.
Dosyadaki gibi bir şey mi istiyorsunuz?

Ekli dosyalar

ewet bunun tarzında birşey istiyordum tşk ederim ancak şunuda sormak istiyorum irtibata geçilecek yer 2012 değilde 2011 4. ayı olsaydı gene 7 gün kala haber vercekmiydi ayrıca l sutunundaki formul aşagı dogru listelenecekmi yoksa her sutun içinmi bu formulu girmem gerek RAKAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİMDE FORMUL DEĞER OLARAK DEĞİŞİYOR L SUTUNUNUN ALT TARAFINA DOGRU RAKAMLARI DEĞİŞTİREREK DEVAM ETTİRDİM ONLARIN TARİHLERİNİ EKLEDİĞİMDEDE AYNI ŞEKİLDE ÇIKIYOR

Son düzenleme:
=EĞER(VE(K2="";G2="");"";EĞER(K2-G2<=7;"RANDEVU VAR";""))
formulü bununla değiştirin. Aşağı doğru sürükleyin. Formul bugün fonksiyonuna göre işlem yaptığı için sistem tarihinizin doğru olduğu sürece uyarıyı verir.

öncelikle kolay gelsin herkeze arama yaptım buradan bi arkadaşa formül verilmiş yanlız anlayamadım sizden ricam benim ekleyeceğim tabloyu kullanıcam iş yapılan tarih ile irtibata geçilecek tarih olan kısımda tarihde belirttim misal olarak ama bu süre 6 ay ama 1 yıl değişiklik göstere bilir sadece rica ettiğim irtibata geçilecek tarihe 7 gün kala haber vermesi şimdiden yardımlarınız için tşk ederim

Sayın Candirmen

Alternatif olması için VBA ile hazırlanan dosyanızı ekliyorum..

Ekli dosyalar

Son bi soru sorayım size girdiğimde f sutununa =bugun() yazmak yerine oraya geldiğimde bunu otomatik olarak kendisinin yapabilmesi mümkünmüdür ayrıca yardımlarınızdan ötürü çok teşekkürler AYRICA GÖNDERDİĞİNİZ DOSYAYI EXCELE Mİ EKLİCEM ÇÜNKÜ AÇAMADIMDA NORMAL OLARAK

Dediğiniz, fonksiyonlarla olmaz. Belki makro çözüm olabilir.

sayın kuman verdiğiniz örnekteki uyarı bir müşteri için .müşterileri çoğaltınca bir müşteri için uyarı yapıyor .acaba diğer müşterileri de uyarabilmek için düzeltme yapabilirmisiniz

Sayın orkuncan5
Konu başlığı altındaki ilk mesaja dikkat ederseniz,

sadece rica ettiğim irtibata geçilecek tarihe 7 gün kala haber vermesi

buna bağlı olarak sayfada " K "sütunundaki tarihler önemli.
Tekrar inceleyiniz.

Geri