• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

6A Yazınca SINIF LİSTEM GELİRMİ

Excel Vers. ve Dili
2003
Benim sınıf listelerim var bir sayfam daha var. Buradaki hücreye 6A yazınca 6a nın listesi veya 6B yazınca 6B nin listesi sayfaya gelirmi. Olurmu böyle bir şey Formüllü olmasını istiyorum. Örnek Dosyam ektedri. Daha önce çok faydalandığım bu siteden ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim SAYGILAR.

Büyük dosya olduğundan ve kotamı doldurmamak için aşağıdaki linke yükledim.

Yeşil alandaki formüller dizi formülü olup direk entere basmadan CTRL+SHIFT+ENTER tuşlarına birlikte basılarak girilmiştir.

Not:

1) Excel { } ayıraçlarını otomatik ekleyecektir.

2) Deg.1 sayfasındaki B3 formülü silmeyin.

3) Bütün sınıflara aynı isim yazdığınız için sanki hep aynı kişiler geliyormuş gibi olabilir. İsimleri değiştirerek isimlerin listelenmesini kontrol ediniz.

Link aşağıdadır.

http://www.mydosya.net/tr/file/1152/S--n--flar---listele-zip.html

Ali bey bunu istiyordum. çoooooook teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Benim sınıf listelerim var bir sayfam daha var. Buradaki hücreye 6A yazınca 6a nın listesi veya 6B yazınca 6B nin listesi sayfaya gelirmi. Olurmu böyle bir şey Formüllü olmasını istiyorum. Örnek Dosyam ektedri. Daha önce çok faydalandığım bu siteden ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim SAYGILAR.

Bir örnek dosya da benden.

Dosyada Transpose fonksiyonu ile alan tanımlamaları kullanılmıştır.

.

Yurttaş kardeş sizede çok teşekkürler formul daha kolay şekilde olmuş. Her ikiside tam istediğim gibi Sağlıklı ve mutlu günler sizlerin olsun

Son düzenleme:
Ya bunu bende çok istiyom ama indiremiyom yardım edbilirmisiniz

Dosya arşivde duruyor mu bilmiyorum ama kendi dosyanızı ekleyerek, ne olmasını istediğinizi yazın.
Aynısını yapmaya çalışırız...

Ya bunu bende çok istiyom ama indiremiyom yardım edbilirmisiniz

.

Dosya arşivimde yok.

Siz yeni bir dosya ekleyin. Bakalım...

.

Not: Nezaket ve yazım kurallarına uyarsanız ayrıca memnun oluruz.

Bir satırlık yazınızda yukarıda kırmızı ile işaretlediğim hataları bundan böyle (yazışmalarınızı nereye yaparsanız yapın), yapmamaya özen gösterin.

Ya Ne demek?

bende ben de

istiyom istiyorum

indiremiyom indiremiyorum

edbilirmisiniz edebilir misiniz?

.

Geri