• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

657 tabii 4/b sözleşmeli maaş bordrosu

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
İlkönce Üstadlarımın Kurban bayramını kutlarım.

ekli dosyada bazı olmasını istediğim bir kaç düzenlemeye ihtiyacım var.
1-Maaş bordrosunda W6 hücresinde hangi ay yazıyorsa bordroda ki Y sütununda ki asgari geçim indirim tutarları asgari geçim sekmesindeki bordroda ki ilgili aya isme göre aktarılsın.
2-Çizelge de AR sütununda Ay içinde giriş ve ay içinde çıkış ibareleri mevcut. Ay içinde Giriş var ise Personel Bildirim sayfasında ki L10 hücresine Ay içinde Giriş yapan personel sayısını O10 hücresine giriş yapan kişiye ait bordroda ki N sütununda ki isme karşılık gelen tutarları Personel bildirimde ki O10 hücresine de bordroda ki Z sütununda ki isme karşılık gelen tutarları yazmalı. Çıkış var ise aynı değerleri personel bildirimde ki bu ay içinde çıkan kısımdaki yerlerine yazmalı
3-Kişi bordrosunda da birşeyler yaptım ama şekilsiz oldu. Liste kutusundan seçtiğim isme göre bordro bilgileri gelmeli onu beceremedim.

Eğer üstadlarımın zamanı var ise yukarıda olmasını istediğim istekleri sağlayabilirler mi? Bu şekli ile maaş yapıyor. Ama yukarıda ki isteklerimizde gerçekleşirse daha da güzel olacak.

Selam ve Dua ile

Ekli dosyalar

Halit3 ÜSTADIM;

Verdiğin destekden dolayı sonsuz teşekkür ederim.

Zaten bordroda sizin emeğiniz ziyadesi ile fazla ve hakkı ödenmez.

ALLAH sizden razı olsun. Hakkınızı Helal Edin.

Eğer adapsızlık kabul etmezseniz bu bordro sekmesini nasıl arşivleyebiliriz ? Bilgi verebilir misiniz?

Hayırlı Sabahlar

Üstadlarımdan bir konuda yardım istirham ediyorum. Konu şu :

E sürücüsüne Yedek diye bir Dosya açtık ve bu dosyanın içine 12 sekmelik bir sayfa açtık.
Her bir sekmeye Ocak şubat Mart diye isimlendirdik. Masaüstünde Bordro programımız var. "Yukarıda Halit3 üstadımın hazırladığı programdır." Programımızı açtık maaşımızı yaptık yedek al dediğimiz zaman Sadece bordro sayfası boyutları bozulmadan ve değerleri ile E sürücüsünde ki Maaş yaptığımız aya ait sayfaya aktarabilmemiz mümkün mü?

Ocak ayının maaşını yaptıysak E sürücüsünde ki Yedek Klasörünün içinde ki ocak ayı sayfasına yedek alacak.

Eğer mümkünse bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Selam ve Dua İle

Halit3 Uzmanım;

Allah ne muradın varsa versin. Tuttuğun Altın Olsun. Teşekkür Ederim. Teşekkür Ederim. Teşekkür Ederim.

Selam ve Dua İle

burda ödeme emri belgesi yok bunu koyabilirmisiniz hayırlı çalışmalar

Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mutemet olarak çok işime yarayacak. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Geri