Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir table düşünüyorum..Listviewlerinizdeki alanlar gibi adları olacak ve siz listelenen bilgileri o tabloya atacaksınız dogrumu anlıyorum..Sorulan soru ile istenilen şey cok farklı cünkü
şöyle söyleyeyim o zaman.
farkı tablolardan veriler alarak iki tane views yaptım isimleri de 012_cek ve 022_cek. iki view oluşturmak zorunda kaldım çünkü iki view in de verileri farklı firmalara ait olduğu için değişik tablolarda bulunuyor.
şimdi ise bu iki tablonun birleştirilerek tek view yapmak istiyorum. lafı biraz fazla uzattım galiba kusura bakmayın umarım açıklayıcı olmuştur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.