• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2 farklı sayfadaki bilgilerin, tek sayfaya ve sırayla aktarılması

şimdi şöyle numara sütununa sayfanın sonuna kadar 1-20 kadar numara yazıldığında yanında ki bilgi çıkmasını istiyorum
2- mahkeme esas sütununda olan formülün silinmemesini istiyorum.
ve bu formüllerin 2 şahıslar tarfından görünmemesini istiyorum. anlatabildimmi:)

eki inceleyin siz numarayı yazdığınızda bilgileri çıkartıyor
yalnız formüller gözükmemekte.
yapılan işlemler
1 - tüm sayfayı seçtim. sağ tuş hücre biçimlendir - koruma bütün tik'leri kaldırdım.
2 - F5 fonkdiyon tuşuna bastım - özel - formüller - tamam'ı seçtim.
3 - Sayfa Üzerinde sağ tuş tıkladım - sayfayı koru - ( dilerseniz şifre yazarsınız ) tamam dedim.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim ilginize son bir şey daha sorabilirmiyim
d sütununda görünen yazıyı sildiğim zaman formülde gidiyor onu nasıl engelleyeceğim
oradan silinmesini istemiyorum hata versin yada silinemiyor desin numara sütunundan silince kaybolsun

çok teşekkür ederim ilginize son bir şey daha sorabilirmiyim
d sütununda görünen yazıyı sildiğim zaman formülde gidiyor onu nasıl engelleyeceğim
oradan silinmesini istemiyorum hata versin yada silinemiyor desin numara sütunundan silince kaybolsun

eki inceleyin
bakalım istediğiniz olmuş mu_?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sayın ihsan tank bi değişiklik yok yine de sütununda yazılı olan yazıya çift tıkladığımda yada del yaptığımda formulle beraber siliniyor engelleyemiyorum

ya sizide sürekli meşgul ediyorum ama sanırım yine anlatamadım ben sadece formülün değiştirilememesini istedim içeriğin değişmesi lazım.

sayın İhsan TANK istediğim tamamen olmuş oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

merhabalar.benim istediğim açıklama sayfasında yazan ücret lerin 2 sayfada ücret hanesine çıkması.daha önceden bi formül yazmıştınız bunun için o formüle devam olacak yani örnek olarak 1 baştığımda yer olarak başsavcılık çıkacak ücret hanesindede 149 tl yazacak.şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

merhabalar.benim istediğim açıklama sayfasında yazan ücret lerin 2 sayfada ücret hanesine çıkması.daha önceden bi formül yazmıştınız bunun için o formüle devam olacak yani örnek olarak 1 baştığımda yer olarak başsavcılık çıkacak ücret hanesindede 149 tl yazacak.şimdiden teşekkür ederim

eki inceleyin

Ekli dosyalar

valla müthiş olduğunuzu söylemeden edemiyeceğim.teşekkürler.ancak 2 ye bastığımda değer 0 geliyor.Birde nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim ileride rakamlarda değişiklik yapmam gerekecek çünkü.teşekkürler

birde açıklamalar sayfasındaki listeye geçişi nasıl tuş haline getirebilirim.teşekkürler.

birde açıklamalar sayfasındaki listeye geçişi nasıl tuş haline getirebilirim.teşekkürler.

eki inceleyin
açıklama sayfasına bir tane buton koydum ona tıkladığınızda geçecek
liste sayfasında ise iki kere tıklarsanız Açıklama sayfasına geçecek.
rakamları açıklama sayfasından değiştirseniz bile orda gördüğü rakamı çıkartır.
diğer sorunuda hallettim.
nasıl yapıldığı konusuna gelince sitede düşeyara diye arama yapın yada excel dershane bölümündeki konuları inceleyin.

Ekli dosyalar

merhabalar.hücreye herzaman büyük harf girilebilir mi.yani caps lock açıkta kapalı da olsa her zaman büyük harf olabilirmi?birde i.erdem yazıldığında hücreye nokta ve öncesini silecek sadece erdem kalacak.her nokta yazdığında sadece sonrası kalacak
teşekkürler

merhabalar.hücreye herzaman büyük harf girilebilir mi.yani caps lock açıkta kapalı da olsa her zaman büyük harf olabilirmi?birde i.erdem yazıldığında hücreye nokta ve öncesini silecek sadece erdem kalacak.her nokta yazdığında sadece sonrası kalacak
teşekkürler

sorduğunuz iki sorununda bu başlık ile alakasını çözemedim.
lütfen yeni bir konu başlığı açarak sorunuzu sorunuz

Geri