• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

0 Değerlerini Silmek???

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Merhaba benim sorunum 0 larla alakalı, forumda birçok yöntem buldum ancak sorunum forumdaki sorunlardan daha basit olmasına rağmen sonuç elde edemedim.

Sorunum şu elimde numaraların olduğu bir stun var ve bu stunu düzenledim şimdi numara olmayan satırlarda 0 değeri var ben bu değerler olmasın istiyorum, yani 0 olan yerler boş kalsın istiyorum. Bir çözüm önerisinde olduğu gibi gizlemek benim sorunumu çözmüyor yani o hücre hiç birşey olmamalı değer olarak, bu işlemi uygulayacağım toplamda 2 adet stunum var bana ne önerirsiniz? :D

Şimdiden çok teşekkürler.

Selamlar,

Forumumuza hoşgeldiniz.

Sıfır değerleri formül sonucumu oluşuyor?

Hoşbuldum teşekkür ederim. Sorunuza gelince ; Hayır formülden çıkararak ham veriye dönüştürdüm stunu yani yanlızca değer olarak "0". Yani değeri 0 olan satırların tümünü silmek istiyorum stun içindeki.

Selamlar,

Değiştirmek istediğiniz sütunları seçin.
CTRL+H tuşlarına basın.
İlk kutucuğa 0 yazın. İkinci kutuyu boş bırakın.
Seçenekler bölümünü tıklayın. "Tüm hücre içeriğini eşleştir" seçeneğini seçip "TÜMÜNÜ DEĞİŞTİR" butonuna tıklayın.

Sanırım oldu bunu daha önce başka şeylerde kullanmıştım ancak nedense aklıma gelmedi yada sayı değerleri içinde 0 ları siler diye düşündüm sanırım. Çok teşekkür ederim bukadar kısa sürede cevap verip sonuma yardımcı olduğunuz için. :)

Geri