![]() |
| ![]() |
|
DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU |
![]() |
|
Paylaş | Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Altın Üye
Giriş: 21/01/2016
Excel Vers. ve Dili:
excell 2010 türkçe |
![]() visual studio da giriş paneli yaptım ama acemiyim bunu microsoft office proğramına eklemek istiyorum yani şifre ve isim girince powerpoınt açılsın bu kodlar lazım örnek ekte kodlarım yazıyor.
şuanda powerpoınte çalışma yapıyorum. bunu sırayla excell world gibi proğramlarada uyarlamak istiyorum başka bir şifre uygulaması koyabileceğim giriş sistemi varsa oda olabilir illa bu proğram olması şart değil |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Altın Üye
Giriş: 03/06/2017
Excel Vers. ve Dili:
2007, 32 |
![]() Alıntı:
2- Bir excel dosyasının açılışına kullanıcı adı ve şifre ekranı mı atamak istiyorsunuz?
![]() |
![]() |
#3 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
excell 2010 türkçe |
![]() eklemeyi unttum sanırım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
2007, 32 |
![]() Ekteki excel dosyasını inceleyiniz.
Sizin yaptığınızın Excel VBA versiyonu ancak sizin Visual Studio'da yazdığınız kod sanırım çalışmıyor. "Elself" yerine "Else" yaparak deneyiniz. Kullanıcı adı: bjk42 şifre: 1905
![]() |
#5 | |
Altın Üye
Giriş: 24/04/2005
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit |
![]() Alıntı:
Excel de dosyaların açılışına şifre konabiliyor. Kayıt sırasında bunu belirleyebiliyorsunuz.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
excell 2010 türkçe |
![]() bedria
yaptığınız olmuş ama başka birini eklemek istersem nerden yapacam şifre belirleyeceğim yeri bulamadım. visual studio yazdığım çalışıyor ama bunu powerpoınte ekleyemedim şifreyi kullanıcı doğru girince powerpoıntı kulansın değilse çıksın gibi daha doğrusu kodu yazamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
excell 2010 türkçe |
![]() video ekledim ama yüklendi mi acaba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
2007, 32 |
![]() Aşağıdaki kodu butona atanmış kod ile değiştiriniz.
Sayfa 1'in a1 hücresine kullanıcı adını, b1 hücresine şifreyi yazınız. a2 ve b2 ye başka bir kullanıcı adı ve şifre, a3 ve b3'e başka... Bu kod ile en fazla üç kişi giriş yapabilir. Private Sub CommandButton1_Click() If TextBox1.Text ="" And TextBox2.Text ="" Then msgbox "Kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriniz.", vbInformation, " Uyarı" Exit Sub End If If TextBox1.Text = Sheets("sayfa1").Range("a1").Value And TextBox2.Text = Sheets("sayfa1").Range("b1").Value Then kullanici = Sheets("sayfa1").Range("a1").Value ElseIf TextBox1.Text = Sheets("sayfa1").Range("a2").Value And TextBox2.Text = Sheets("sayfa1").Range("b2").Value Then kullanici = Sheets("sayfa1").Range("a2").Value ElseIf TextBox1.Text = Sheets("sayfa1").Range("a3").Value And TextBox2.Text = Sheets("sayfa1").Range("b3").Value Then kullanici = Sheets("sayfa1").Range("a3").Value MsgBox "Giriş yapıldı.", vbInformation, kullanici Unload Me UserForm2.Show Else MsgBox "Kullanıcı adı veya şifre hatalı.", vbInformation, " Giriş Başarısız" End If End Sub
![]() |
#9 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
2007, 32 |
![]() Veya aşağıdaki dosyayı indiriniz.
![]() |
#10 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
excell 2010 türkçe |
![]() bedria yaptığın çalışmıyor gibi ilk yaptığın çalışıyor
birde visual da yazdığım kodlar çalışıyor sadece sisteme dogru kullanıcı girişi yaptığında masa üstünde bulunan powerpoınt açılsın veya powerpoınt ilk girişte şifre paneli gelsin video yükleyemedim yüklense dahi anlatırdım |
![]() |
![]() |