![]() |
| ![]() |
|
DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU |
Diğer Excel Soruları Yukarıdaki başlıklara uymayan Excel sorularınızı bu bölüme gönderebilirsiniz.
![]() |
![]() |
|
Paylaş | Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Giriş: 24/11/2009
Excel Vers. ve Dili:
2007 prof |
![]() merhaba
bir sorunum vardı. çözemedim bir türlü bu konu hakkında yardımcı olursanız. excel sutununda bulunan tüm hücrelerde aynı isma sahip olan değerlerinin karşısında yazan adetlerin tek isim ve hücrede toplanması konusu. örnek dosya ektedir. yardımarınız için şimdiden teşekkurler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Misafir
|
![]() merhaba
sayfa2'de a sutununda arayacağınız kelime b sutununa ise =ETOPLA(Sayfa1!$A:$A;Sayfa2!A1;Sayfa1!$B:$B) eki inceleyiniz |
![]() |
![]() |
#3 |
Excel Vers. ve Dili:
2007 prof |
![]() teşekkru ederiç çılgın86 ama
sorun şuki listede ali murat yada burak yerine farklı 1000 isim daha olsa hepsini oraya yazmam mı gerecek bana hepsini otomotik yazması mümkün değilmi. Örneğin Listede şuan 3 kişi var ama 1000 kişi olduğunu varsayarsak hepsinin adını sayfa 2 ye yazmam lazım gerecek |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Excel Vers. ve Dili:
2007 prof |
![]() söylemek istediğim şu ali murat burak elle değilde otomotik olarak oraya yazmasını istiyorum
şu sutundaki aynı isimleri tek isme düşürecek karşısındaki sayılarıda toplam olarak yazacak. mümkünmü bu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Misafir
|
![]() merhaba
örnek dosyada bulunan sayfa2 ve sayfa3'ü inceleyin. hangisi kullanmak isterseniz onu size izah edeyim |
![]() |
![]() |
#6 |
Özel Üye
Giriş: 06/07/2004
Excel Vers. ve Dili:
Excel-2003 Türkçe |
![]() Merhaba;
Alternatif olsun. Eki inceleyin. İyi çalışmalar.
![]() |
#7 |
Excel Vers. ve Dili:
2007 prof |
![]() Teşekkürler yanlız şöyle bir sorun çıktı şimdide sorunu ekte yolluyorum yardımcı olursanız sevınırım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Altın Üye
Giriş: 23/10/2007
Excel Vers. ve Dili:
İşyerinde Excel 2003 ing Evde Excel 2007 tr |
![]() Sn akineton 1,
Bu bir dizi formül yani formülü yazdıktan sonra ctrl + shıft + enter tuşlarına birlikte basman gerekiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Excel Vers. ve Dili:
2007 prof |
![]() afedersiniz formülü c1 hücresine yazıp yapacağım zannaedıyosam peki sutunları aşağı çekerkende aynı sistemi uygulayacakmıyım .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Altın Üye
Giriş: 23/10/2007
Excel Vers. ve Dili:
İşyerinde Excel 2003 ing Evde Excel 2007 tr |
![]() Formülü c1 hücresine dizi formül olarak girdikten sonra aşağıya doğru çekebilirsiniz.
Ayrıca Sn.muygun, Yazmadan geçemeceğim harika bir çalışma bende arşivime ekledim. Teşekkür ederim |
![]() |
![]() |