![]() |
|
| ![]() |
|||||||
| DUYURU SİSTEMİ |
| Excel'e Yeni Başlayanlar Excel kullanmaya yeni başladıysanız sorularınızı buraya gönderebilirsiniz.
|
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Giriş: 22/05/2006
|
Excel 2007 Kullanıyorum.
İki ayrı çalışmamı iki ekranda görmek istiyorum fakat Excel 2007 İzin vermiyor. Açtığım Excel kitaplarını aynı pencere içinde açmakta inat ediyor. Nasıl çözebilirim acaba.
|
|
|
#2 |
|
Uzman
Giriş: 18/08/2007
Bölüm: Bodrum
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2003 - Türkçe |
Merhaba,
Seçeneklerde "Görev Çucuğundaki Pencereler" seçeneğini işaretleyin. 2003 sürümde menü bu şekilde geçiyor. 2007 de aynı isimdedir fakat bölgesi farklı olabilir. Menüleri karıştırarak belirttiğim seçeneği bulup işaretleyin. . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Dediğiniz YAnılmıyorsam 2007 De
Office Logosu - Seçenekler - Gelişmiş - Görünüm - Görev Çubuğunda Tüm Pencereleri Göster ( Tık Kutusu Var ) her iki türlüde denememe rağmen bi türlü olmadı.
|
|
|
#4 |
|
Giriş: 02/06/2005
|
Excel açıyoruz,office logosunu tıklıyoruz,Excel seçeneklerini tıklıyoruz,Gelişmiş tıklıyoruz ve genel sekmesine gelip Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay işaretliyoruz hepsi bu kadar
))
|
|
|
#5 |
|
|
Excel 2007 açıyoruz, office logosunu tıklıyoruz,Excel seçeneklerini tıklıyoruz,Gelişmiş tıklıyoruz ve Genel sekmesine geliyoruz, Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay işaretliyoruz hepsi bu kadar
))
|
|
|
#6 |
|
|
yyyzzz Dediğin işlemi yaptım tam istediğim sonucu verdi her excel çalışması yeni bir pencerede açılıyor ama .
"Komut programı gönderilirken bir sorun oluştu." hatası veriyor. Hatayı çalışmamı açmaya çalıştığımda veriyor.
|
|
|
#7 |
|
|
3641 o halde aşağıda belirttiğim işlemleri yapmalısınız.
Çalıştır/Regedit/HKEY_CLASSES_ROOT/Excel.Sheet.8/Shell/Open/Command hepsini sırasıyla açıyoruz. Varsayılandaki verinin altında "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\EXCEL.EXE" /e bu değer ve Command komutunun verisinin altında ise w_1^VX!!!!!!!!!MKKSkEXCELFiles>tW{~$4Q]c@II=l2xaTO5 /e "%1" bu değerler olması gerekiyor, ancak bitmedi aynı şeyi Excel.Sheet.12/Shell/Open/Command hepsini sırasıyla açıyoruz. Varsayılandaki verinin altında "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\EXCEL.EXE" /e bu değer ve Command komutunun verisinin altında ise w_1^VX!!!!!!!!!MKKSkEXCELFiles>tW{~$4Q]c@II=l2xaTO5 /e "%1" bu değerler olması gerekiyor. Bu şekilde yaparsan problem kalmaz. Verdiğim değerleri kopyalarsan sorun olmaz.
|
|
|
#8 |
|
Giriş: 01/04/2010
Bölüm: istanbul
Excel Vers. ve Dili:
excel 2007 türkçe |
///Excel 2007 açıyoruz, office logosunu tıklıyoruz,Excel seçeneklerini tıklıyoruz,Gelişmiş tıklıyoruz ve Genel sekmesine geliyoruz, Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay işaretliyoruz ////
yukarıda anlatılanın tam tersini(dde işaretini kaldırdım) yaptım bende işe yaradı |
|
|
|