![]() |
|
| ![]() |
|||||||
| DUYURU SİSTEMİ |
| Makro-VBA Makro veya VBA ile ilgili sorularınızı buraya gönderebilirsiniz.
|
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Giriş: 15/06/2008
Bölüm: İSTANBUL
Excel Vers. ve Dili:
TÜRKÇE |
Merhaba Sayın Üstadlarım,
Excel ile bir barkod basma dosyası hazırladım ama barkodun standard olan barkod boyutlarını bir türlü tutturamadım. 3*7 cm olması gerekli ama tutmuyor kocaman bir barkod basıyor..Bunu düzeltme konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Ayrıca bir combobox olması ve yazıcıların listesi çıkması istediğim yazıcıdan çıkartabilmem muhteşem olur. Dosyalar ektedir. Bu konularda yardımlarınıza ihtiyacım var.. Teşekkürler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Excel Vers. ve Dili:
TÜRKÇE |
Bi el atarmısınız arkadaşlar Pls..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Excel Vers. ve Dili:
TÜRKÇE |
Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz rica ediyorum..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Excel Vers. ve Dili:
TÜRKÇE |
Yardım edebilirmisiniz..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Giriş: 04/12/2007
Bölüm: akçakoca
Excel Vers. ve Dili:
office xp with frontpage |
Merhaba,
Eklediğiniz dosyadaki örnek barkod değil, etiket. Eğer barkod basmak istiyorsanız; excelde barkod basmak ve rakamları barkoda yani çizgilere dönüştürmek için oldukça zaman harcadım ama sonunda bu iş için yapılmış bir programa döndüm. Piyasadaki standart 100 den fazla barkod etiketine dilediğiniz miktarda basım yapabilen çok kullanışlı bir programlar var ve ücretsiz. Nette rahatlıkla bulabilirsiniz..Avery etiket firmasının programı bunlardan biri. Bulamayacak olursanız mail adresime bildirin, kopyalayıp ücretsiz kargoya verebilirim. Ama ben yapmak istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz..İyi çalışmalar..
acolkesen Bu mesaj en son " 11-02-2010 " tarihinde saat 10:17 itibariyle acolkesen1 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|