![]() |
|
| ![]() |
|||||||
| DUYURU SİSTEMİ |
| Fonksiyonlar Bir fonksiyonun, nasıl işlediğini veya aradığınız bir işleme uygun olup olmadığını bu başlık altında sorabilirsiniz.
|
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Altın Üye
Giriş: 04/05/2007
Excel Vers. ve Dili:
OFİS 2007 İNGİLİZCE |
Alıntı:
Bunu aslında makro ile yapmanın dışında bir yolu yok gibi Mantığıda e sütununda süzmek istediğim değerin üstüne tıklayacam, onu süzün içerir mantığıyla b sütununda süzecek Başka'da bir yolu yok gibi, siz ne dersiniz
|
|
|
|
#12 |
|
Uzman
Giriş: 18/08/2007
Bölüm: Bodrum
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2003 - Türkçe |
İlave mesajlarınızı mesajı yazdıktan sonra farkedebildim.
Bu tür bi tanımayı yapabilmeniz için bir data oluşturup verileri ordan aratmanız daha doğru olur. Örnek, İçinde Aksaray geçenler 1, İstanbul geçenler 2, ....gibi. Formül yazarken bir açık yakalamak gerekir. Bu dosyada her türlü olasılık olabilir. Bu yüzden yukarıdaki yol gibi birşey düşünmenizi tavsiye ederim. Farklı bir yol bulursam paylaşırım fakat şimdilik düşünebildiklerim bunlar. Makro ile olurmu bilmiyorum. Onun üzerinde çalışırım. Ayrıca akıncı aksaray ltd. diğer aksaray lar aş. bu iki grup aynı olamaz diye düşünmüştüm. Çokta önemli değil tabiki. Önemli olan yukarıdaki mantığı kurmak. İyi çalışmalar. . |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Altın Üye
Giriş: 04/05/2007
Excel Vers. ve Dili:
OFİS 2007 İNGİLİZCE |
Alıntı:
Vakti zamanında düzensizce yapılmış işleri şimdi yoluna koymaya çalışıyoruz O yüzden hiçbirşeyi atlamamak gerekiyor Herşey için tekrardan sağolun
|
|