![]() |
|
| ![]() |
|||||||
| DUYURU SİSTEMİ |
| Makro-VBA Makro veya VBA ile ilgili sorularınızı buraya gönderebilirsiniz.
|
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Giriş: 26/04/2009
Excel Vers. ve Dili:
excel 2003 türkçe |
arkadaslar bu benım dosyayı bır calısır hale getırın lutfen bunun olması gerekmez bunun gıbı baska bır yapım da olabılır
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzman
Giriş: 01/03/2005
Excel Vers. ve Dili:
Windows-XP_TR Ofis-2003_TR |
|
|
|
|
#3 |
|
Excel Vers. ve Dili:
excel 2003 türkçe |
arkadasım yapamıyorum yardım ıstıyorum anlamadım bı sey
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Giriş: 20/06/2008
Bölüm: Bize Her Yer "RİZE"
Excel Vers. ve Dili:
offıce 2003 tr office 2007 tr office 2010 tr |
Dosyanın neresı çalışmıyor ben baktım aranan kışılere kayıt yaptım listboxta listeliyor
dediğim gibi ekmiş olduğun dosya çalışıyor senın pc nın güvenlik düzeyini değiştir makro ayarlarınıda etkınleştir bir sorun göremedeim
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Giriş: 20/06/2008
Bölüm: Bize Her Yer "RİZE"
Excel Vers. ve Dili:
offıce 2003 tr office 2007 tr office 2010 tr |
şaban beyın eklemış olduğu dosyayı ıncelersen kendınde yapabılırsın
http://www.excel.web.tr/showthread.p...211#post420211
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Excel Vers. ve Dili:
excel 2003 türkçe |
pekı ben bunlsrı yazdorum olmuyor dıyorum olmuyor veya rapor almak ıstıyorum olmuyor nasıl olacak
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Giriş: 01/08/2008
Bölüm: istanbul
Excel Vers. ve Dili:
excel2000 xp |
ekteki dosyada belirttiğin düzenlemeleri yaptım. umarım istediğin gibi olmuştur.
-Form açıldığında Sayfaların gözükmesini engelleyen kodlar iptal edildi -Listbox a ait kodları değiştirildi -kaydet, değiştir butonlarına ait kodlar düzeltildi -sayfa özelliklerinden sayfa yapısı yatay olarak değiştirildi -sayfa yazdırma butonlarına ait kodlar ilave edildi userformA.rar(36 kb) Bu mesaj en son " 22-11-2009 " tarihinde saat 00:18 itibariyle gezgin64 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|