Excel Forum

Excel Forum (http://www.excel.web.tr/index.php)
-   Hosting(Sunum) (http://www.excel.web.tr/forumdisplay.php?f=73)
-   -   PC'de localhost nerede kuruludur. (http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=81102)

Orion1 14-02-2010 16:29

PC'de localhost nerede kuruludur.
 
Methaba .
Asp ile çalıma yaptım.Görmek için sanırım dosyamı localhost 'a atıp webbrowser ile açmam lazım.localhost bilgisayarımda nerdedir?
Teşekkür ederim.

harziyan 14-02-2010 17:23

Evren Hocam, siz soru soruyorsunuz ha! Şaşırdım. :) Bu bir paradoks sayılmaz mı? En iyi bilenler soru soruyor, kim cevaplayacak? :) (Üstadlarım şaka yapıyorum darılmayın sakın)

Orion1 14-02-2010 17:29

Alıntı:

harziyan tarafından gönderildi (Mesaj 442665)
Evren Hocam, siz soru soruyorsunuz ha! Şaşırdım. :) Bu bir paradoks sayılmaz mı? En iyi bilenler soru soruyor, kim cevaplayacak? :) (Üstadlarım şaka yapıyorum darılmayın sakın)

Herkes her şeyi bilemez bu benim yabancı olduğum bir konu.Bende bazen böyle soru soruyorum.:D

security 14-02-2010 17:56

Alıntı:

Evren Gizlen tarafından gönderildi (Mesaj 442660)
Methaba .
Asp ile çalıma yaptım.Görmek için sanırım dosyamı localhost 'a atıp webbrowser ile açmam lazım.localhost bilgisayarımda nerdedir?
Teşekkür ederim.

Öncelikle IIs kurun ve asp dosyalarınızı
C:\Inetpub\wwwroot
Klasörüne atın ve gerekli izinleri verin...
Kolay Gelsin...

Orion1 14-02-2010 18:08

Alıntı:

security tarafından gönderildi (Mesaj 442669)
Öncelikle IIs kurun ve asp dosyalarınızı
C:\Inetpub\wwwroot
Klasörüne atın ve gerekli izinleri verin...
Kolay Gelsin...

Sayın security,
Ben kjurdum.O iki klasörde var bende.Ancak oradaki localstart.asp dosyasına tıkladığımda fronpage açılıyor.Explorerdende çağrsam frontpage açılıyor.
Teşekkür ederim.

security 14-02-2010 18:51

Alıntı:

Evren Gizlen tarafından gönderildi (Mesaj 442670)
Sayın security,
Ben kjurdum.O iki klasörde var bende.Ancak oradaki localstart.asp dosyasına tıkladığımda fronpage açılıyor.Explorerdende çağrsam frontpage açılıyor.
Teşekkür ederim.

SN: evren bey C:\Inetpub\wwwroot klasöründeki dosyalara tıklamayacaksınız. o dosyaları silebilirsinizde sorun olmaz.
Siz expolera adres yazdıgımız yere su sekilde yazıp gireceksiniz.

Örnek:
http://localhost/index.asp
tabi index.asp dosyasını C:\Inetpub\wwwroot klasörüne atın...
Yinede Olmassa yardımcı Olurum..... kolay Gelsin..

security 14-02-2010 18:55

Ek olarak Pc Adınızda Olabilir. Yani http://localhost/index.asp Değilde http://evren/index.asp gibi..
Eger Diğer Ayarları Yaptıysanız Sorunsuz Şekilde Girersiniz Tasarımlarınzı Görüntülersiniz.localhostunuzda.. Ama Eger Ayarları yapmadım Diyorsanız Onlarıda Size Anlatabilirim... Su An Bende Bir Video Sitesine Çalısıyorum Süper oldu. Ve Birde Sesli Sohbet Paneli Hazırladım Türkiye Temalı 10 Nura Çalısıyor Suan...

Orion1 14-02-2010 19:20

Sayın security
Teşekkür ederim.
Ayarları yaptım.Şimdi çalışıyor.asp dosyaları.
Ama aspx dosyaları(VBNET 2008 ile oluşturduğum dosya) çalışmıyor.VBNET 2008 açılıyor.Orada run yaptığımda explorer açılı çalışıyor.Anlamadım.:)

security 14-02-2010 19:35

Alıntı:

Evren Gizlen tarafından gönderildi (Mesaj 442680)
Sayın security
Teşekkür ederim.
Ayarları yaptım.Şimdi çalışıyor.asp dosyaları.
Ama aspx dosyaları(VBNET 2008 ile oluşturduğum dosya) çalışmıyor.VBNET 2008 açılıyor.Orada run yaptığımda explorer açılı çalışıyor.Anlamadım.:)

Öncelikle Pc nizde .NET 2.0 Framework ün yüklü olması gerekli. Bilgisayarım yönet ve ııs se ye gelin sap tuş özellikler .aspx versiyonunu seçin. ayrıca dosya uzantılarına index.aspx ekleyin...

Orion1 14-02-2010 19:53

Alıntı:

security tarafından gönderildi (Mesaj 442682)
Öncelikle Pc nizde .NET 2.0 Framework ün yüklü olması gerekli. Bilgisayarım yönet ve ııs se ye gelin sap tuş özellikler .aspx versiyonunu seçin. ayrıca dosya uzantılarına index.aspx ekleyin...

Framework 3,5 yüklü.
yönet açtım ama 3 ana başlık çıktı ağaçta orada ııs yok.
Teşekkür ederim.


Saat 13:19

Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.