Excel Forum

Excel Forum (http://www.excel.web.tr/index.php)
-   Uygulamalı Excel Eğitimi (http://www.excel.web.tr/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Modül Ekleme (Resimli Anlatım) (http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=73353)

Korhan Ayhan 21-08-2009 13:32

Modül Ekleme (Resimli Anlatım)
 
Selamlar,

Bazı arkadaşlarımız vermiş olduğumuz kodları nereye yazacaklarını bilmediklerini çok sık olarak dile getirmektedirler.

Modül olarak adlandırdığımız nesneyi aşağıdaki resimleri takip ederek kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

Umarım faydası olur.


RESİM-1
http://www.excel.web.tr/derres/korha..._Ekleme_01.JPG



RESİM-2
http://www.excel.web.tr/derres/korha..._Ekleme_02.JPG




RESİM-3
http://www.excel.web.tr/derres/korha..._Ekleme_03.JPG

çetin sönmez 14-05-2010 12:46

Sitede verilen kodları nereye yapıştıracağımı bilmiyordum.Bu başlık ile öğrenmiş oldum ama,kodu kopyalayıp yapıştırdıktan sonra işlemi sonlandırıp kaydet işlemini nasıl yapacağız yani kaydedip pencereleri nasıl kapatacağız.

mustafaine 14-05-2010 12:48

ctrl+s deyip kapatabilirsiniz..

CAFERCİFTCİ 06-07-2010 12:03

Alıntı:

Korhan Ayhan tarafından gönderildi (Mesaj 399430)
Selamlar,

Bazı arkadaşlarımız vermiş olduğumuz kodları nereye yazacaklarını bilmediklerini çok sık olarak dile getirmektedirler.

Modül olarak adlandırdığımız nesneyi aşağıdaki resimleri takip ederek kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

Umarım faydası olur.


RESİM-1
http://www.excel.web.tr/derres/korha..._Ekleme_01.JPG



RESİM-2
http://www.excel.web.tr/derres/korha..._Ekleme_02.JPG




RESİM-3
http://www.excel.web.tr/derres/korha..._Ekleme_03.JPG

Korhan Bey Merhaba,
Yazdığınız her harfin,eklediğiniz her şeklin çok yararlı olduğu kesin.Benim şöyle bir sorum olacak:Kodları ne zaman modüle,ne zaman sayfa 1 e yazacağız?Bunu nasıl ayırdedeceğiz?Kodları hem modüle hem de sayfayamı yazmak gerekiyor?Ayrım kıstasımız nedir?Lütfen...Saygılarımla...Bu arada personel kayıt proğramınızı sayfa sayfa inceliyor,adeta ders çalışıyorum.Bu konuda da zaman zaman sorularım olacak izninizle...Gerçi sizin en yoğun zamanlarınız ama...

kadir1986 19-08-2010 14:29

ctrl+s yapı makroları kaydettikten sonra nasıl kullanacağız formülleri

mursay 01-09-2010 16:29

makro işlemini tamamlayabildim, ama sonuçta ne elde ettiğimi anlayamadım... sadece yüklemeyi mi öğrendik burda... ama ne makrosu yükledik...

mustafakoker 01-09-2010 17:39

Alıntı:

mursay tarafından gönderildi (Mesaj 482709)
makro işlemini tamamlayabildim, ama sonuçta ne elde ettiğimi anlayamadım... sadece yüklemeyi mi öğrendik burda... ama ne makrosu yükledik...

Alıntı:

Selamlar,

Bazı arkadaşlarımız vermiş olduğumuz kodları nereye yazacaklarını bilmediklerini çok sık olarak dile getirmektedirler.

Modül olarak adlandırdığımız nesneyi aşağıdaki resimleri takip ederek kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

Umarım faydası olur.
ayrıca userform oluşturmak hakkında detaylı bilgi
http://www.excel.web.tr/showthread.p...8862&highlight
ve excel için örnek uygulamalar
http://www.excel.web.tr/forumdisplay.php?f=49
biraz araştırırsanız sizde neyin nasıl çalıştığını kavrayabilirsiniz

himes2002 06-06-2013 14:46

Korhan hocama;
 
Hocam sizinle geçen telefonla görüştük ben benzinlik için hazırladığınız bir programı kendime uyarlamaya çalıştım baya başarılı oldum ancak bir yerde hata yapıyorum düzenlemede yardımınızı bekliyorum akaryakıt kayıt sayfasında dağıttığım yakıt girişlerini yazıyorum kaydet dediğimde hata oluşuyor

hata kayıttan sonra sayfanın temizlenmesi komutunda oluşuyor düzeltmede yardımcı olursanız çok sevinirim özelden mesaj attım ancak programı ekleyemedim .

Maillerinize de attım sanırım gelmedi
teşekkür ederim......

himes2002 06-06-2013 14:59

Korhan hocama;
 
1 Eklenti(ler)
Hocam sizinle geçen telefonla görüştük ben benzinlik için hazırladığınız bir programı kendime uyarlamaya çalıştım baya başarılı oldum ancak bir yerde hata yapıyorum düzenlemede yardımınızı bekliyorum akaryakıt kayıt sayfasında dağıttığım yakıt girişlerini yazıyorum kaydet dediğimde hata oluşuyor

hata kayıttan sonra sayfanın temizlenmesi komutunda oluşuyor düzeltmede yardımcı olursanız çok sevinirim özelden mesaj attım ancak programı ekleyemedim .

Maillerinize de attım sanırım gelmedi
teşekkür ederim......

DOSYAYI EKLEDİM KUSURA BAKMAYIN

ergun_guler 06-02-2014 10:14

Hocam Merhaba,

Modülü kayıt ediyorum. Ancak, dosyayı kapatıp açtığımızda fonksiyonu kullanamıyorum. Yazdığımız modüldeki fonksiyonu her zaman ve tüm dosyalarda kullanmak için bir şey yapmak gerekiyor mu?


Saat 13:12

Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.