Excel Forum

Excel Forum (http://www.excel.web.tr/index.php)
-   Excel'e Yeni Başlayanlar (http://www.excel.web.tr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Bu formul neden hata veriyor ? (http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=169427)

excelience 02-01-2018 06:47

Bu formul neden hata veriyor ?
 
=ETOPLA(DİĞER!C4:C4120;A8;DİĞER!AQ4:AQ4120;">0")
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın yukarıda ki formül sıfırdan büyükleri topla demedikçe işe yarıyor fakat formüle ;">0") eklediğimde sıfırdan büyükleri toplamıyor birden çok değişken uyarısı veriyor neden acaba birde bu formulu duzenleyebilirmisiniz :) TEŞEKKÜRLER

Huseyinkis 02-01-2018 07:08

Ekteki şekilde denermisiniz.

Kod:

=TOPLA.ÇARPIM((Diğer!C4:C4120=A8)*(Diğer!AQ4:AQ4120>0)*(Diğer!AQ4:AQ4120))

excelience 02-01-2018 07:24

Alıntı:

Huseyinkis tarafından gönderildi (Mesaj 924158)
Ekteki şekilde denermisiniz.

Kod:

=TOPLA.ÇARPIM((Diğer!C4:C4120=A8)*(Diğer!AQ4:AQ4120>0)*(Diğer!AQ4:AQ4120))

Teşekkürler :)


Saat 08:44

Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.