Excel Forum

Excel Forum (http://www.excel.web.tr/index.php)
-   Makro-VBA (http://www.excel.web.tr/forumdisplay.php?f=48)
-   -   VBA enlem boylam kod hatası hakkında (http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=168043)

Haluk 10-11-2017 16:29

1 Eklenti(ler)
Tekrar merhaba;

Kodları, XML referansı eklenmesine gerek olmayacak şekilde ekli dosyada revize ettim.

Ben, Win 7 üzerinde Office 2010 kullanıyorum. Siz denem yaptığınız platformu da belirtirseniz sevinirim.

Revize dosya ektedir.

Not: İnternet bağlantınızın hızına göre kodlar çalışır, yani; internet hızınız iyi değilse, hücrede veri bulunamadı .... (Not found ...) gibi bir mesaj da çıkabilir.

.

fearpirat 10-11-2017 21:16

Haluk , evdeki bilgisayarda denedim tamda istediğim gibi çalışıyor . Emeğin için teşekkür ederim

Haluk 10-11-2017 21:52

Rica ederim, ancak; evinizde Office 2010 olduğu için sorun çıkmasını beklemiyordum zaten. Office 2010 ile her 2 dosyada sorunsuz çalışır.

Sizden başka da dosyaları deneyen yok galiba, bu yüzden sizin iş yerindeki Office 2016'da ne olacak, ben onu merak ediyorum.

.

İdris SERDAR 10-11-2017 22:01

Alıntı:

Haluk tarafından gönderildi (Mesaj 916998)
Rica ederim, ancak; evinizde Office 2010 olduğu için sorun çıkmasını beklemiyordum zaten. Office 2010 ile her 2 dosyada sorunsuz çalışır.

Sizden başka da dosyaları deneyen yok galiba, bu yüzden sizin iş yerindeki Office 2016'da ne olacak, ben onu merak ediyorum.

.

.

Merhaba Haluk bey,

Excel 2016'da problem yok.

.

Haluk 10-11-2017 22:13

Bilgi için teşekkürler İdris Bey, güzel havadis .....

.


Saat 11:52

Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.