![]() |
| ![]() |
|
DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU |
Kayıt olmadan önce... Bu alana herkes mesaj gönderebilir. Kayıt gerektirmez. Nasıl kayıt olacağım diyenler. Kayıt oldum, onay e-mailim gelmedi diyenler. Adımı ve şifremi doğru giriyorum, fakat foruma giremiyorum diyenler. Bu alan sizin için. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Administrator
Giriş: 01/06/2004
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2010 - Türkçe |
![]() KAYIT Olmak ÜCRETSİZDİR!!!
Kayıt şartının amacı sadece mesaj gönderiminde suistimalleri engellemektir. Kayıt olmak için; 1- Üstteki "Kayıt Ol" linkine tıklayın. 2- Koşulları okuyup kabul ettiğinize dair linki tıklayın 3- En asgari ilk 4 kutucuğun bilgilerini doldurun. Eğer isterseniz diğer kutucuklarıda doldurabilirsiniz. 4- Yaklaşık 15 dakika gibi bir sürede verdiğiniz Email adresine bir onay emaili gelecek. Burada verilen Linke tıklayın veya tıklayamıyorsanız, link adresini kopyalayıp internet gezginine yapıştırın. 5- Üyeliğiniz artık aktif durumdadır. Kayıt esnasında belirttiğiniz Kullanıcı Adı ve şifre ile Foruma giriş yapabilirsiniz. Yinede sorun yaşarsanız. Bu alanda kayıt olamdan sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Not: Kayıt işleminde Mynet uzantılı e-mail adresi kabul edilmemektedir. Bunun sebebi tarafımızdan gönderilen aktivasyon mailinin mynet tarafından geri çevrilmesidir.
![]() |
#2 |
Giriş: 17/12/2006
Excel Vers. ve Dili:
Vers.2003 Professional |
![]() Slm. yeni üyeyim yahoo adresi verdiğim halde onay maili alamadım.Sanırım bu yüzden bazı konuları da göremiyorum.Acaba yanlış uyguladığım yada atladığım bir nokta mı var? ilgilenirseniz sevinirim. tsk.ler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Giriş: 13/10/2004
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2010-Türkçe |
![]() Kayıt işleminiz tamamlanmıştır. Mesaj gönderebilirsiniz.
![]() |
#4 |
Giriş: 02/01/2007
Excel Vers. ve Dili:
bilmiyorum |
![]() ben de arkadaş gibi yahoo mail verdim.ama onay mesajı gelmedi ve konulardaki ekleri görüntüleyemiyorum. teşekkürler..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2010-Türkçe |
![]() İşleminiz tamamlanmıştır.
![]() |
#6 |
Giriş: 02/01/2007
Excel Vers. ve Dili:
bilmiyorum |
![]() teşekkürler sn admin Leventm...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Misafir
|
![]() Kayıt olmak için kayıt bilgilerini doldurdum e-Posta adresim yasaklanmış durumda olduğuna dair ileti aldım oysaki sitenize ilk kez giriş yapıyorum. mynet e-postalarını kabul etmiyor musunuz?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2010-Türkçe |
![]() Evet mynet adresleri kabul edilmiyor bunun sebebide tarafımızdan gönderilen aktivasyon mailinin mynet tarafından geri çevrilmesidir.
![]() |
#9 |
Misafir
|
![]() ben pc excel programın yanlışlıkla arkadaşım silmiş ve elimde cd yok bunu internetten indirip kurma sansım varmı ?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Misafir
|
![]() Slm. yeni üyeyim yahoo adresi verdiğim halde onay maili alamadım.Sanırım bu yüzden bazı konuları da göremiyorum.Acaba yanlış uyguladığım yada atladığım bir nokta mı var? ilgilenirseniz sevinirim. teşekkürler.
|
![]() |