![]() |
|
| ![]() |
|||||||
| DUYURU SİSTEMİ |
| Öneriler Eleştiriler Görüşler Site içerisinde görmek istediklerinizi veya görmek istemediklerinizi buraya yazabilirsiniz. Site hakkındaki görüşlerinizi de buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#2 |
|
Giriş: 01/07/2008
Excel Vers. ve Dili:
2oo7 |
Merhaba Hüseyin bey,
Bizler için yararlı olacak bu çalışma için teşekkür ederim..
|
|
|
#3 |
|
Uzman
Giriş: 21/10/2008
Excel Vers. ve Dili:
Office 2010 - Eng |
Huseyin bey konuyla ilgili fikrimi size aciklamistim, yaptiginiz bolum icin tesekkurlerimi sunarken, yasemin hanimada ayrica tesekkur icin bu mesaji yaziyorum; tesekkurler, Yasemin CEYLAN..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
hüseyin hocam video dershanesi için teşekkür ederim. emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok yararlı bir çalışma bilmeyenlere daha çok yok gösterecektir.
tekrar teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN Bu mesaj en son " 05-04-2010 " tarihinde saat 14:53 itibariyle İhsan Tank tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Giriş: 01/06/2004
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2010 - Türkçe |
Rica ederim.
www.excel.web.tr Türkiye'nin Excel başvuru kaynağı olduğuna göre artık farklı kulavarlarda da hizmet sunmak zorunda diye düşüyorum. Bu vesile ile bir müjde daha vermek istiyorum. bugün öğleden sonra duyurusunu yapacağım. EXCEL WEB TR Excel Eğitimleri sunmaya başlıyor. Yerinde ve Online Eğitimler ile Excel hamlemizi genişleteceğiz. Hayırlısı olur umarım... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Giriş: 27/03/2010
Excel Vers. ve Dili:
2003 versiyon türkçe |
Merhaba
Proğrama dahil olabilmem için excel 2007 kullanıcısı mı olmalıyım? İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Administrator
Giriş: 01/06/2004
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2010 - Türkçe |
Alıntı:
dersler Excel 2007 de hazırlanıyor. Ancak fonksiyon isimleri çoğunlukla aynı olsa da, bazı özellikleri 2003 te bulamayabilirsiniz. Biz 2003 kullanıcıları Video Dersaneye giremez demiyoruz tabii, burada karar sizin. Neden 2007 ile başladınız derseniz.... Küçükken giyim eşyası alırken "Büyük olsun seneye de giyer" derlerdi ya, bizde o yüzden artık kullanımı azalan bir sürüm yerine yeni sürüm olan 2007 ile başlamayı düşündük. Daha uzun süre geçerliliğini korusun diye düşündük. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
hocam yeni paylaşımlarınızı merakla bekliyorum çok yararlı çalışmalar oluyor bilmeyen arkadaşlara daha çok yararlı olacaktır. Allah Sizden Razı Olsun
|
|
|
|
#9 |
|
Uzman
Giriş: 04/01/2010
Excel Vers. ve Dili:
2003 TÜRKÇE |
Hocam Çok Güzel Bir Anlatım
|