![]() |
| ![]() |
|
DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU |
Yazılım ve Donanım Yazılım ve Donanım konuları ve diğer kullanıcılara tavsiye etmek istediğiniz programların açıklamaları. |
![]() |
|
Paylaş | Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Altın Üye
Giriş: 14/04/2006
Excel Vers. ve Dili:
TR 2010 |
![]() ETA 7.7.0 versiyonu muhasebe programında nokta vuruşlu yazıcıdan çıktı aldığımda sorun yok.
Aynı çıktıyı Samsung tonerli yazıcıdan aldığımda, çok silik çıktı alıyorum. Program içinde yaptığım ayarlarla bu sorunu çözemedim. Bu sorun neden kaynaklanır, çözümü nasıldır?
![]() |
#2 |
Uzman
Giriş: 21/10/2008
Excel Vers. ve Dili:
Office 2013 - Eng |
![]() Ben bu tir bir ayarin eta ile ilgili oldugunu sanmiyorum, herhangi bir windows ciktiniz printerinizda normal cikiyor mu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Altın Üye
Giriş: 14/04/2006
Excel Vers. ve Dili:
TR 2010 |
![]() Yazıcıdan, başka bir programla çıktı aldığımızda hiç bir problem yok.
ETA prg. yapımcılarının USB yazıcılar için önerdiği bazı işlemleri yapıyorum. verdikleri programı kuruyorum. Yeni tanımlama yapıyorum. Ancak sorunu çözemedim.
![]() |
#4 |
Uzman
Giriş: 21/10/2008
Excel Vers. ve Dili:
Office 2013 - Eng |
![]() verdigi programlarda herhangi bir font detayi olmali o halde sanirim courier gibi bir fontla yazdiriyor olmalisiniz. kullandiginiz programda dostan windows uzerinde bir notpade yada benzeri bir dosyaya yazip ordan cikti aliyor olmali, programi soylerseniz bir arastirma yaparim fakat bir sonuca ulasabilecegimi sanmiyorum..
|
![]() |
![]() |