![]() |
| ![]() |
|
DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU |
Makro-VBA Makro veya VBA ile ilgili sorularınızı buraya gönderebilirsiniz.
![]() |
![]() |
|
Paylaş | Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Giriş: 25/03/2010
Excel Vers. ve Dili:
2007,2010 |
![]() arkadaşlar,
her biri 100 sayfadan oluşmuş 10 çalışma kitabımda, sayfalara ulaşmak kolay olsun diye köprü kurmak istiyorum. ancak bunu manuel olarak yapmak çok zahmetli birşey. 1.ekteki dosyada bayi listesi sayfasında yukardan aşağı sırasıyla X,Y,Z bayileriyle sırasıyla "bayi aa, bayi bb , bayi cc " sayfalarıyla arasında köprü kurmak istiyorum. benim çalışma kitabımda aynı bu şekilde, 100 bayi adı var yukardan aşağıya ve 100 sayfa var bayilere ait. ((ancak bayi listesindeki bayi adı ile sayfalardaki bayi adları birbirinden farklı( X ve Bayi aa gibi) fikirlerinizi paylaşırken bunu da göz önünde bulundurmanızı rica ederim.)) en yalın haliyle ; yukardan aşağı sıralanmış bir isim listesiyle soldan sağa sıralanmış sayfalar arasında köprü kurmak istiyorum vba yahut makro ile. 2. eğer bu mümkün değil ise sayfa adları ve bayi listesindeki isimlerin aynı olmasını sağlarsam ve böylelikle bir çözüm öneriniz olabilirse buna da açığım. yani listedeki "X adına tıkladığımda X adlı çalışma sayfası açılsın ve bu bayi listesi sayfasındaki tüm adlara otomatik uygulansın". gibi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Destek Ekibi
Giriş: 19/04/2006
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2013-Türkçe |
![]() http://www.excel.web.tr/f48/combobox...me-t92468.html
Sayın İhsan tank, sayın Evren Gizlen, Sayın ynmcany, beyin örneğini incelerseniz belki işinize yarar Sizin dosyaya uyarladım inceleyin
![]() |
#3 |
Giriş: 27/12/2007
Excel Vers. ve Dili:
2007 türkçe |
![]() hocam bunu aynı klasör içindeki faklı çalşıma kitabında denemek mümünmüdür. yani bi klasörde 500 tane excel kitabı var bunları aynı şekilde bi sayfadaki combobokla açmak mümkünmü
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Misafir
|
![]() |
![]() |