![]() |
| ![]() |
|
DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU |
Makro-VBA Makro veya VBA ile ilgili sorularınızı buraya gönderebilirsiniz.
![]() |
![]() |
|
Paylaş | Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Altın Üye
Giriş: 05/09/2007
Excel Vers. ve Dili:
ofis 2010 |
![]() iyi günler; daha önce başka işlemde kullandığım makro kodunu yeni işleme kullanmak istedim. 2 sorunla karşılaştım. Makro tek seferde eksik kodları yukarı tamamlamıyor, tek tek butonu tıklayarak yapıyorum. Aşağı doğru kodu tamamlama işlemi yapmıyor. Örnek dosyayı yükledim. Teşekkürler.
Sub KODMOD() Application.ScreenUpdating = False For i = 2 To Cells(Rows.Count, "C").End(3).Row If Cells(i, "E") = "" And Cells(i, "F") <> "" And Cells(i, "G") = "" Then Cells(i, "G") = Cells(i + 1, "G") End If Next i i = Empty For i = Cells(Rows.Count, "C").End(3).Row To 2 Step -1 If Cells(i, "E") <> "" And Cells(i, "F") = "" And Cells(i, "G") = "" Then Cells(i, "G") = Cells(i + 1, "G") End If Next i i = Empty MsgBox "B i t t i " Application.ScreenUpdating = True End Sub Bu mesaj en son " 10-12-2017 " tarihinde saat 18:47 itibariyle igultekin2000 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: kod eklendi |
![]() |
![]() |
#2 |
Altın Üye
Giriş: 04/06/2005
Excel Vers. ve Dili:
2010-2016 |
![]() kod aktar ile 120, 340, 320, 159, 336, 136, "M", "O", "T", 500 haricindekileri boşaltıyorsunuz. Daha sonra KODMOD ile bu boşlukları alttaki ile doldurmaya çalışıyorsunuz. Peş peşe 2 satır boş olunca sonuç olarak değer gelmiyor. Eğer değer gelmesini istiyorsanız peş peşe bir kaç kere çalıştırmanız gerekiyor.
#3 | |
Altın Üye
Giriş: 05/09/2007
Excel Vers. ve Dili:
ofis 2010 |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |